Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZrozpaczona

musze sie wam pozalic bo juz nie moge

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaZropzaczona
i z niczym nie przesadzam niestety :(

Gość maniaczka bazarowa
to zostaniesz starą panną albo zakonnicą. Jak zaczniesz modlić sie to moze dobra bedzie z ciebie zakonnica bo na stara pannę trzeba miec duzo zadatków.Poszperaj w sobie jeszcze .moze kochasz koty i spódnice do kostek? a moze uwielbiasz podkręcać swoje wąsy i nie golisz nóg? to juz połowa sukcesu....a warkocz taki długi masz i bez farby oczysiście? no i duzo mów kwiatkach jakie hodujesz, jaką kupe robi kot., jakie kwitay hoduje twój sąsiad i duzo marudz.więcej niz teraz

ej no kurde prawie kazda osoba ma problemy z cera, to nie nowosc, jesli chcesz sie tego pozbyc to pielegnuj odpowiednio twarz, uzywaj odpowiednich preparatow, itp:) jesli masz krecone wlosy to masz lepiej niz z prostymi wlosami:( uzywaj odzywek i wlosy beda lepsze:) powinnas zrobic z tego swoj atut:) jak juz ktos napisal nie kazdy ma cycki w rozmiarze D w twoim wieku wiec nie przesadzaj, tak samo twoje nogi na pewno sa swietne i nikt nie musi cie o tym przekonywac! a nos? nikt nie jest doskonaly, kazdy ma jakies mankamenty ale stara sie to ukryc!

Gość AHA...........
Maniaczka, padłam. :-)

stara panne mam jak w banku :o zakonnica to raczej nie bo chyba nie jestem katoliczka nie uznaje zadnej wiary wierze tylko w boga ale go nie znam i nie poznam utaj na ziemi fajna madchen --> a co ze wzrostem ? :(

Gość maniaczka bazarowa
ty bardzo lubisz marudzić? kurcze staram sobie ciebie wyobrazić.Twarz taka brzydka chuda nosata jak u steczkowskiej.Nogi tez takie jak ona chude....no tak....siedzieć tylko w domu

autorko, a sama nie mozesz czegos sklolowac? kurde mozesz nawet do lasu isc na ognisko czy cos takiego, zawsze sie cos znajdzie:)

Gość AHA...........
Jak mawiała moja babcia: "nikt nie jest w formę lany". Czasami mam wrażenie, że mnie wylano obok formy. Jakoś z tym żyję - da się. ;-)

pomyslalam sobie ze jak ejstes wysoka i masz chude nogi to nadajesz sie najbardziej na modelke:D myslalas moze o tym wczensiej czy nie?:)

Gość maniaczka bazarowa
Malinowska tez jest jak trol wielkie odstające uszy.piegowata chuda , kolor włosów szary i jest chuda do granic mozliwości i ma męza, jest modelką.Kurcze ja tez miss nie jestem i mam męza i jestem wredna i niegrzeczna:).i jakos stara panna nie jestem.Boze uwierz.na kazdego przyjdzie pora i kazda zmora trafi na swojego adoratora.....za 10 lat..poczekaj ale przyjdzie sam.

myslałam ale nie mam cyfrówki ani zadnych zdjęc na kompie a jakieś trzeba wysłac po za tym nie wiem czy się z twarzą nadam :O wiem ze nie trzeba mieć pieknej ale ja mam raczej pucałowata a tzeba mieć uwydatnione kości policzkowe

kurde wiem ze cie tym zdoluje ale napisalas ze jestes brzydka, krzywy nos, itp ale modelka nie musi byc piekna:) chodzi o to cos, o ten blysk:D i na pewno go posiadasz:)

jakie kosci? kiedys widzialam w gazecie dziewczyne ktora miala twarz jak dziecko, takie wiesz poliki duze i wogole:P wiec nie ma reguly:) popytaj, moze ktos ze znajomych ma cyfrowke zeby pare fotek tobie strzelic:) albo moze ktos z rodziny:)

nie wiem pomyśle :o ale wlasnie zdałam sobie sprawe ze jako modelka to bede musiała gołe cycki tak czy siak pokazywać choćby się przebierać a komentarrzy w szkole to ja potem nie wytrzymam :O

ej to wez wogole idz sie powies, dziewczyno to ty wogole nigdzie nie pojdziesz, nic nie zrobisz, nawet niczego w zyciu nie osiagniesz bo co bedzie jak ktos cos zlego powie! kurde nie wiem ale ty chyba nie masz mozgu! ja nie chce cie krytykowac, chce pomoc ale widze ze ty sobie nie dajesz pomoc, zawsze znajdujesz jakies ale!

Gość maniaczka bazarowa
one nie pokazują cycków tylko ubrania.

a ja sie zastanawiam jak ty sie na wf przebierasz? do kibla uciekasz czy jak? i mysle ze dla ciebie cycki to caly swiat! dziewczyno zal mi ciebie:(

kurde ty nic nigdy nie zrobisz bo opinia inynch jest wazna:( dziewczyno przestan sie przejmowac kims, nikt za ciebie nie umrze wiec nikt nie moze za ciebie decydowac albo mowic ci co masz robic

załatwiłam sobie zwolnienie z wfu wiem ze jestem nieudacznikiem zyciowym ale ja po rpostu nie mogę gdy chce zrobic cos wbrem swoim przekonaniom to nie ide jesli istenieje choć cień zagrożenia ze ktoś mi coś powie i nie bede sie dobrze bawć to nie ide coś mnie blokuje i nakazuje nie iść zeby potme nie ząłowac

nie ćwicze bo sie czuje niezgrabna

a co lekarzowi powiedzialas? kurde ja nawet nie wiem jak to skomentowac:o dziewczyno ty robisz z siebie ofiare, bo nic innego mi do glowy nie przychodzi;/

Gość maniaczka bazarowa
prosze mi dac z wf zwolnienie na cały rok bo czuję sie niegrabna:) uwierzyłas jej? prowokacja nikt za ciebie nie bedzie szczęsliwy to ty masz byc szczęsliwa i rób tak aby tak było. Siedzisz na kafe i zarastasz brudem, a innni na słoneczku sie bawią. jak nie masz ruchu to masz zastuj mięśni ty sie do 18stego roku rozwijasz, kości i mięśnie i nie wierze ze lekarz dał zwolnienie.Bujda

a włąsnie ze dał bo mój tata go załtwił znał trochę tą lekarke to i zwonienie dala na jakiś tam urazw kolanie łekotka to się chyba nazywało :p

nie wiem ciezko by było to jest we m,nie zakorzenione i tkwi gleboko nienawisc do siebie

cos by sie uzbierało ale te sa głownymi psycha i wyglad :o