Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego niektore dziewczyny

dlaczego dziewczyny ktore maja ok.163 cm narzekają ze są niskie?????

Polecane posty

Gość dlaczego niektore dziewczyny

spotykam sie z tym często na forum i w życiu. dziewczyny nie przesadzajcie! co ma powiediec dziewczyna ktora ma np.150 cm?? poza tym jak zalozycie obcasy to macie ponad 170 cm. nie rozumiem takich osób, ktore maja kompleks z powodu wzrostu mając ponad 160cm. paranoja jakaś

Gość Uważają że są niskie
bo są niskie. Ja mam 167 cm i też uważam się za niewysoką.Na szczęście mam 15 lat ,więc chyba jeszcze urosnę...

Gość racja bo są niskie
:D Ja mam 160, już nie urosnę i nie narzekam (już) na wzrost, ale potrafię przyznać, ze jestem niska. Zresztą nie jest to takie trudne, bo nie uważam się z tego powodu za gorszą od wysokich dziewczyn. A co ma powiedzieć dziewczyna która ma 150 cm? Jest jeszcze niższa i już :D Poza tym zawsze porównuje się ze średnią a nie z minimum.

Gość 166 i mi styka ze hej
Nie wiem dlaczego, to sredni wzrost, nie wyrozniaja sie w tlumie, multum kobiet ma 160- 170 cm, wiekszosc

Gość niebieskooookaa22
ja tam chciałabym mieć ok.168cm :P ech

Gość niet
ja mam jakies 164 i nie uwazam sie za niską :P

ja mam 167cm i bardzo dobrze mi z tym.:) Nie chciałabym mieć ani centymetra więcej.

Gość sfgfgdfgdfffgd
Ja mam 164 cm i wiem ze jestem sredniego wzrostu, niska jest osoba ktora ma 150- 160 cm a nie wiecej, moglabym byc wyzsza ale nie musze Mam znajoma, ktora ma 148 cm

Gość amelliaa
Dla mnie taki wzrost to abstrakcja, bo w mojej rodzinie najnizsza jest moja siostra, ktora ma 165cm.

Gość jasne że istnieją
super masz podejście amelia - skoro ja nie widziałam tzn. ża nie istnieją :O

Gość Donnni
ja mam ok 166 i chcialabym byc nizsza :)

Gość mgr batmanka
ja mam 163 i jestem srednia :classic_cool:

Gość amelliaa
Chyba mi nie powiesz, ze jest wiele kobiet mierzacych 150-155??

Gość niska to jestem ja
bo mam 156cm i sporo takich niskich i jeszcze niższych znam Można by rzec, że: do 159cm - niski 160-169 - średni 170-179 - wysoki wzrost 180 i więcej - wzrost koszykarski :) ale tego się przeciez nie da okreslić. Przykładowo są 2 dziewczyny, jedna ma 169cm, druga 170cm. Różnicy między nimi nie widać, a trzeba by je zaliczyć do różnych kategorii. Poza tym, postrzganie czyjegoś wzrostu to sprawa indywidualna. Dla mnie np. facet o wzroście 170cm jest wysoki, a dla wielu kobiet byłby zapewne kurduplem.

Gość hehe spoko
ta co ma 169cm to średnia, a ta co 1 cm więcej ot wysoka:D

mój facet ma 176cm i jest akurat:) dla innych może byc kurduplem ale dla mnie jest w sam raz;)

Gość amelliaa
Zgadzam sie z Toba, wszystko zalezy od punktu siedzenia. Ja nie znam praktycznie osob ponizej 165cm, dla mnie moja siostra jest malutka. Jesli chodzi o facetow, to 175cm to dla mnie bardzo niski wzrost, a dla osoby mierzacej 165cm pewnie wysoki. Wszystko zalezy od tego, na jakiej wysokosci mamy wlasna glowe;)

Gość ale macie problem
sprawdźcie średni wzrost Polek (pewnie coś koło 164 - 167 cm) - wszystkie poniżej sa niskie a wszystkie powyzej wysokie. Oczywiście są jeszcze pośrednie katogorie - średnio wysokie, bardzo niskie etc. To chyba dobre rozwiązanie? :D

Gość jasne że istnieją
Nie jest wiele, ale ISTNIEJĄ :p

od razu hobbity:-p przeciez małe jest piękne:) ja tam np ciesze sie że nie mam powyżej 175;)

Gość ja mam 169cm wzrostu i czuję
się naprawdę niska może dlatego, że mój chłop ma 191 cm wzrostu?;) nie wiem;)

Mam 1.63 i przyznam szczerze, że jestem zaskoczona tym, że ludzie mijający mnie na ulicy jakoś szczególnie ode mnie nie odstają, więc albo mam szczęście i trafiam na ludzi równych sobie, albo mamy niskie społeczeństwo.:D Ze swojego wzrostu zadowolona nie jestem. Owszem mogę założyć buty na obcasie, czy sandały na koturnie i mam ponad 1.70, ale wolałabym mieć tyle bez wysokiego obuwia, które do zbytnio wygodnego nie należy.

Gość orzeszkowaf
dlaczego niskie dziewczyny od razu sie zarzekaja, ze nie chcialyby byc wyzsze i puszczaja gadki w stylu: male jest piekne?? Jestem pewna, ze gdybyscie mogly obudzic sie jutro 5cm wyzsze, skorzystalybyscie z takiej okazji...

Gość własnie że nie
niektóre mówią, że wolały by być wysokie, inne, że jest im z tym dobrze, bzdury gadasz. A ty co? Pewnie uważasz, ze każda w głębi duszy chce być wysoka:O