Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonka2

cz będzie dzidzia?

Polecane posty

Gość sonka2

dzisiaj kochałam się bez zabezpieczenia jest to 9 dzień cylku , okresy mam bardzo nieregularne ostatnio brałam luteinę na wywołanie w trzecim dniu wystąpiła miesiaczka, jakie istnieje prawdopodobieństwo że mogę zajść w ciążę po dzisiejszym razie?:) Proszę o odpowiedź::)

Gość dziewczyno ocknij się
dziś się kochałaś i dziś, natychmiast chcesz wiedzieć, czy będziesz w ciąży?????????????????????????????????? Nawet gdybyś uprawiała seks bez zabezpieczenia w dniu owulacji musiałabyś czekać przez 2-3 tygodnie na tę wiadomość. Odrobinę rozsądku może?

Gość sonka2
czytaj dokładniej o co pytam a nie wywnętrzaj się , pytałam o prawdopodobieństwo a jak nie potrafisz odpowiedziec to nie wypowiadaj się w ogóle

Na to pytanie też nikt Ci nie odpowie.W jednym cyklu jest max 40% szans na ciażę przy założeniu, że stosunek odbył się w czasie owulacji lub dzień-dwa przed.U Ciebie nie wiadomo kiedy była owulacja, więc nie oczekuj odpowiedzi dot prawdopodobieństwa.

Gość sonka nie szczekaj
bo nikt nie będzie chciał obliczać twojego rachunku prawdopodobieństwa.

Gość nie rozuniem takich
głupich lasek co Ty chesz by ktoś Ci napisał 28%, 56%, 87% ....i co Ci to da??????

Gość sonka2
człowiek prosi o pomoc a spotyka się z krytyką do bani z wami

Gość sonka jeśli chcesz
liczyć kółka na wodzie albo wróżyć sobie z fusów, bo Cię to bawi, to nie proś o pomoc w tej sprawie. Na tym etapie to Ty żadnej pomocy nie potrzebujesz, bawisz się tylko w rozmyślania o tym, co by mogło być, gdyby...