Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna 30

a co mi tam, pochwalę się

Polecane posty

Gość pytający się
cholera to wcześnie zaszłąś w ciążę jak w wieku 30 lat masz 8 letniego syna Wpadłaś?

Gość CYTRUUS
Ja zaczalem byc dobry dopiero od 6 klasy podstawowej.Z poczatku to wszyscy sa dobrzy.

gratuluje:) mam mala siostre ktora teraz idzie do 4 klasy podstawowki, i pamietam jak w 2 klasie dostala wyroznienie to pozniej mama chodzila podniecona przez tydzien:D

Gość matka swojej córki
gratuluję :) ale powiem Ci, że to jest jeszcze zabawa w szkołę ale napewno mobilizuje do dalszej "walki" czego życzę 🌼

Gość pewnie ma downa

Gość to ja też się pochwalę
od dziś jestem panią mgr :D gratulacje dla synka :D

Gość CYTRUUS
Ze mna byli tak samo jak z Musztarda .Z biegiem czasu zaczalem sie specjalizowac w przedmiotach scislych .Z wszyskich przedmiotow trudno byc dobrym.Z poczatku dobijano mnie np ,zmuszaniem do spiewania ,mimo ze mi slon nadepnal na ucho.

Gość uper karolcia
Ja też sie pochwale:)Moja córka miała czerwony pasek średnia:5,1, no i oczywiście tez miała czerwony pasek moja druga córka średnia: 5,0.

Gość CYTRUUS
Co sie denerwujesz.Dobrze ,ze otrzymal ten pasek na swiadectwie ,tylko chyba pamoiietasz ,ze to nic nie znaczy ,Wiele znam osob ktore mialy ten pasek i tylko to bylo ich osiagnieciem.Talent i inteligencja ujawnia sie pozniej.

Gość Też młoda mama i dumna
Gratuluję Ci :) Moja córka przyniosła świadectwo z czerwonym, ma dopiero 11,5 lat ale to dobrze wrozy na przyszlosc, zwlaszcza ze nie zmuszam do niczego, wymagam tyle ile trzeba, nie stresuje dziecka, lubi sie uczyc

Gość hehe a ja nigdy nie
mialam swiadectwa z paskiem:P cala podstawowke uczylam sie na trojach, czworkach, a potem przyszlo liceum i od 2 klasy bylam jedna z lepszych w naszej grupie(ale bez swiadectwa z paskiem:P), a teraz studia i wczoraj liczylam srednia i mi stypa naukowa wychodzi:D

Gość Preferencje Szukaj Nowy temat
W zyciu wiedza to 10% sukcesu, osobowosc to 90%. Zatem nie ma czym sie zbytnio podniecac, ksztaltuj prawidlowo jego osobowosc.

Gość fgsdfg
dokladnie, osobowosc, trzeba umiec wychowac dziecko, nie stresowac niepotrzebnie, nie terroryzowac i nie miec smiesznych wymagan, dobrze wychowany czlowiek to gwarancja sukcesu

Gość CYTRUUS
Wlasnie ,nie wymagac ,zeby dziecko bylo dobre ze wszystkiego.Rozwijac w nim zainteresowania.Czesto jest tak ,ze wieku 20 lat mlody czlowiek nie wie ,co chcialby w zyciu robic.

Moja córka też dzisiaj dostała świadectwo z wyróżnieniem i też skończyła drugą klase. Gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście gratuluję ale pamiętaj, że jest takie fajne powiedzenie: \"To, że twoje dziecko przynosi same piątki nie zmienia faktu, że sama nadal jesteś idiotką\" Bez urazy ale nieładnie jest przypisywać sobie czyjeś sukcesy więc gratuluję nie Tobie ale Twojemu mądremu dziecku:)