Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuniaizuniaizunia

czekam kiedy poronię

Polecane posty

Gość izuniaizuniaizunia

zastanawiam kiedy to się stanie 2 tygodnie temu byłam na usg wyszedł 7 tydzień brak płodu lekarz stwierdził puste jajo kazał mi przyjśc za tydziń ale się boję i czekam nic się nie dzieje wiec może serduszko się pokaże co??

Idz może do ginekologa ,ale innego -poruwnasz sobie poinie.Nie czekaj tak nie wiadomo dokąd-nie wiadomo co tam sie dzieje, amoże byc tak ,ze jest wszystko ok!Przykro mi jest bardzo i wyobrażam sobie co możesz czuc obecnie.Ja jestem po dwóch poronieniach.Idz do ginekologa!!! Daj znac co Ci powie. Trzymam kciuki za Ciebie

Gdzies to czytałam tutaj na topiku,że w 10 tyg.stwierdzono,ze serduszko bije , na początku tez była mowa jak u Ciebie ,ze jest puste jajo płodowe.Idz do innego lekarza

Kocha idź do innego lekarza! bo może jest wszystko ok lub może jest jakiś mały problem który jeszcze na tym etapie idzie go naprawić.Jestem po 1 poronieniu i do dziś mam wyrzuty że może zrobiłam nie wsyztsko co trzeba,bo czekałam.Kiedy teraz zaszłam w ciąze nie czekałam.Pojechałam do szpitala a tam chcieli mi robić skrobanke bo ponoć poroniłam-uciekłam.Pobiegłam do innego lekarza i dzięcki temu mam zdrowego,prawie 2-letniego synka!!! trzymam za ciebie kcuki

Kangurek widze ,że nie jestem tylko ja, ze uwazam,że lekarzom do końca nie można ufac,dlatego kiedy jest żle ide do drugiego,aby porównac poinie.To co piszesz Ty to jest straszne.Dobrze,że jestes inteligentną i nie zaufałas od razu-dzięki temu masz dziecko.Masz chyba za co dziękowac Bogu,bo o mały włos mogłas go stracic Pozdrawiam

W 7 tygodniu widać już tetno, przykro mi tak sie niestety zdaża :( też przeszłam przez poronienie ale urodziłam jeszcze 3 zdrowych dzieciaczków więc głowa do góry ;)

margi---- Ale mimo wszystko mam w sobie ogromny żal za te poronienie gdyż zaufałam tylko jednemu lekarzowi... całe szczęscie że tym razem było inaczej.Jakoś z przykrością msuze to swierdzić ale nie ufam lekarzą po tym co mnie spotkało

Tak mi przykro , ja tez mialam puste jajo płodowe u mnie to stwierdzono w 10 tyg ciazy, widzialam . Mialam w brzuchu ciemną plame samo ciałko ciazowe bez płodu ale jak sie okazało nie zyło juz od dawna a sama nie poronilam , mialam łyzeczkowanie. Idz do innego lekarza upewnij sie . Trzymam kciuki

Ja sie muszę zgodzić z dziewczynami. Nie czekaj tylko skonsultuj się ejszcze zinnym lekarzem, bo może trafiłaś nie na takiego jak trzeba... nie mogę powiedzić co bym zrobiła z niektórymi lekarzami, bo to groźba karalna, ale... skonsultuj się jeszcze z kimś. I trzymam za Ciebie kciuki!

Gość mam wrazenie
nie idzie wejsc 😠 wejdzcie na temat --- boje sie