Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaaaaaaa

Prawdziwi przyjaciele czy tacy są.....?

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaaaaaaa

Wierzycie w to ze ludzie z którymi przebywacie i jesteście z nimi zaprzyjaznieni naprawde są w porządku względem was bo ja uważam, że każdy człowiek jest tylko człowiekiem i tak napwde nikt nie jest bezinteresowne a parwdziwych przyajciól poznajemy w biedzie tylko w przysłowiowej biedzie jakos przyjaciól brak... albo sie odwracaja od nas... czy istnieje prawdziwa przyjazn

nie ma nic takiego jak przyjaźń...ja w nią przynajmniej nie wierzę... nie ma mowy o przyjaźni miedfzy kobietą i mężczyzną, zawsze któraś ze stron w pewnym momencie zaczyna sie angażować nie ma przyjaźni między kobietami...choćby trwała 10 lat...zawsze znajdzie się powód, że ktoś kogoś zrani, czasem ktoś powie \"przepraszam\" ale zadra w sercu pozostanie...

ja jestem otwarta dla innych ludzi, wręcz czasem naiwna w swojej dobroci, chęci pomocy innym... i dlatego nie wierzę w przyjaźń...

Gość Realistka-29
Nie ma przyjaźni. Wszystko się sypie kiedy zaczyna wchodzić w gre facet, kasa albo coś innego... Tak naprawde mamy tylko rodzinę i to też nie zawsze...

Gość marie_26
Nie zawiodlam sie na swoich przyjaciolkach a znam ich od dziecka, przyjaciel jest starszy o 4 lata, a przyjaciolka moja rowiesnica, poznalysmy sie w przedszkolu, mialysmy 5 lat

Gość marie_26
i sa- Ja jestem prawdziwa przyjaciolka ! przyjazn to podstawa, bez niej zycie moje nie mialoby sensu, bez milosci, przyjazni, ludzi ...

Gość desert24
prawdziwa przyjaźń? może i jest... ale nie u mnie! Mam koleżanki, ale przyjaciółki? Nie ufam aż tak ludziom. Masz rację prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie. Jedna ekstremalna sytuacja, a najbliższa ci osoba zamienia się nagle w potwora. Miałam jedną prawdziwą przyjaciółkę od serca ( znajomość od piaskownicy) i co z tego? Po latach wyszło jej prawdziwe oblicze. Szkoda pisać. Nie warto zwierzać się ludziom ze swoich sekretów i problemów, bo wykorzystają to przeciwko nam...Jednak nie należy skreślać ich wszystkich. Wierzę że są jeszcze gdzieś " dobre duszyczki". Dobre duszyczki: łączmy się!!!!!!!!!!!!!

Gość ryżowa panienka
Człowiek całe życie jest sam. Przyjaźń nie istnieje.

Gość nie ma przyjaźni