Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakesz

SPOT REKLAMOWY PO

Polecane posty

Gość marakesz

Co sądzicie o nowym spocie reklamowym PO, w którym "pojechano" ostro po działączach PIS - u?Prosze o opinie

Gość marakesz
PiS daje swoim, taki link

Gość marakesz
Nikt tutaj nie interesuje się polityką??? Dobra ja uważam, że TEN SPOT TO DENNA ZAGRYWKA!!!

Gość marakesz
Nikt tutaj nie interesuje się polityką??? Dobra ja uważam, że TEN SPOT TO DENNA ZAGRYWKA!!!

Gość prawie_A
a kaczuszki zarobkow nie dali :P spot zenujacy... zenujacy dla PO oczywiscie...

Gość marakesz
Niby racja, ale powiedz - gdyby np prezesem stoczni gdańsk został człowiek z ramienia PP. to zarabiałby mniej??? Jestem, pewna że nie.

Gość marakesz
Spot bardziej niż denny. Akurat p[rezes stoczni to kompetentny i uczciwy człowiek, ale mniejsza z tym

Gość prawie_A
ja chwilowo nie mam glosników :( wiec nie ocenie pisu

to obejrzyj bez dzwieku, to PIS zaczal wojne podjazdowa i oczernianie konkurentow w swojej kampanii. Spot PO jest populistyczny, ale jest prawdziwy. 2 lata rzadow PIS i kilka ladnych afer, chocby ta z Beger. Tak najezdzali na SLD, ze skompromitowane, ze afery, to prawda, ale sami maja oszustow jako koalicjantow i siedza cicho! to tylko jeden z licznych przykladow na oblude rzadu.

Gość prawie_A
mam lepsze rzeczy do roboty ;) zreszta wypowiem sie jak obejrze mimo wszytsko z dziwiekiem ;) "Spot PO jest populistyczny, ale jest prawdziwy" jak to sie ma do wypowiedzi marakesza?

prawie- ale spot PO obejrzalas? to jest moja opinia, w odpowiedzi na pytanie, zawarte w pierwszym poscie

Gość simplement
Gdyby nie slawetny spot reklamowy PIS z rodzina i znikajacymi produktami z lodowki, PO wygraloby wybory. NIestety na ludzi zadziala ta reklama i kaczory wygraly:(

mysle, ze zadzialal szereg czynnikow, nie tylko spot. Mimo wszystko mam lepsze mniemanie o ludziach. PO zaczelo grac tak samo jak PIS, nieczysto. To chyba jedyna metoda w grze w przeciwnikiem, ktory lamie wszelkie reguly, klamie, wali jak popadnie i uwaza, ze jest w porzadku.

Gość prawie_A
ale to trwa 16 minut... ja wam powiem tak... milosnicy PO traktuja tuska jak niedoszlego zbawiciela narodu... ja glosowalam na PiS- masz racje ich spot zrobil na mnie wrazenie,ale nie dlatego zaglosowalam na kaczki... chcialam wybrac mniejsze zło (i nie chodzi mi o wzrost :P i jestem moze nie super zadowolona z tego co sie aktualnie dzieje,ale przynjamniej nie mam do nikogo pretensji, trzeba bylo isc i glosowac a nie psioczyc :P kaczki sa w porzadku...

kaczki sa w porzadku?? to chyba nie znajdziemy plaszczyzny porozumienia, bo ja uwazam, ze wszystko, co robia kaczki jest bardzo nie w porzadku. Wcale nie uwazam Tuska za doskonalego kandydata, ale mniejsze zlo. Nie rozumiem twojej uwagi o glosowaniu, ja glosowalam.

Gość prawie_A
jezeli chodzi o polityke to pewnie nie :) pozdrawiam

trzeba chwile poczekac, na pewno sie zaladuje:) a slawetny spot PISu z lodowka?

Gość prawie_A
piekny byl... tak sobie wyobrazalam przyszle rzady PO ;)

Gość prawie_A
Jak mozna glosowac lub nie glosowac na kogos nie znajac programu ? oczywiscie,ze tak ,ale program pisu bardziej mi odpowiadal :) dobranoc:)

prawie_A, a wiesz, czym sie roznil spot Pisu od spotu PO? tym, ze spot PO bazuje na PRAWDZIWYCH wydarzeniach, zawiera fragmenty autentycznych nagran, a spot Pisu byl zlosliwa antyreklama, ktora nie miala nic wspolnego z rzeczywistoscia. Pod rozwage.