Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja kasia

tummy tub-macie doswiadczenia?

Polecane posty

Gość to ja kasia
? nikt tego nie uzywa? :(

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bez urazy, ale jakbym była nienormalna, to może bym kupiła ;)

Znajoma ma to wiaderko. Widziałam jak kąpie w nim dziecko bardzo malutkie , miało wtedy góra 2 miesiące, i wtedy się sprawdziło. Tzn, fajnie się dziecko trzyma, nie ma strachu że się wyślizgnie, a taki maluch czuje się chyba lepiej jak jest ograniczony ściankami. Jednak wada jest taka,. że nie starcza na długo, zresztą starsze dzieci wolą posiedzieć w wanience i pobawić się kaczuszką ;-) Tak więc osobiście tego nie kupię bo nadaje się tylko dla moworodka. Jeśli kogoś stać na taki wydatek to polecam.

Takie wiaderko to swietna sprawa! Dziecko czuje sie w nim bardzo dobrze i bezpiecznie, bo przybiera pozycje, jak u mamy w brzuchu. Kapanie jest bardzo latwe. Moja siostra kupila takie wiaderko dla swojej coreczki i byla z niego bardzo zadowolona. Teraz ja tez bede kapac moje dziecko tak samo. A jak wiadereczko bedzie juz za male, to bedziemy sie kapac w wannie.

Gość to ja kasia
to chyba sie skusze,zwłaszcza tez po tym co przeczytałam na stronie producenta/importera///....bez komentarza pozostawiamzałosne i niemiłe wpisy///pozostałym dziekuje za porady

Gość to ja kasia
:D

na stronie producenta/importera NIGDY nie znajdziesz uwag negatywnych jak widac chcialas tylko potwierdzic swoj wybor KUPNA ech:O

Gość to ja kasia
NIEKONIECZNIE chciałam tylko potwierdzic,prosiłam o opinie osob,ktore to uzywały,a nie co o tym kto UWAZA :P

Gość spróbuj
umyć mu plecki w tym wiaderku,szkoda pieniążków na coś takiego...

Gość spróbuj
wiaderko będzie służyło maksymalnie do 2 miesiąca życia dziecka,a jeśli będzie rosło jak na drożdżach,to jeszcze krócej :)

to ja kasia - coz, z dziecmi zwiazana jestem zawodowo i nie kupilabym tego na pewno :O

moze dziecko faktycznie sie w tym dobrze czuje, ale to bardziej dla zabawy niz do celow higienicznych, bo umycie najbrudniejszej czesci czyli tylka jest tu baaaaardzo utrudnione... no i tyle kasy za zwykla plastikowa miske tyle ze w nieco innym ksztalcie !!!!!!!!!!!!

Gość przeciez to niepraktyczne
A jak w tym można umyć miejsca intymne? tyłek?