Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem...m

Czy oczytany inteligentny facet moze byc ciekawy dla kobiety??

Polecane posty

Gość oczywiscie ze tak...
Wlasnie Ci faceci mają najczesciej swoje pasje i to tez mi sie bardzo podoba:), dzieki temu sa jeszcze ciekawsi.. Takich facetów trzeba zdobywac, bo im na mysl nawet ne przyjdzie, ze moga komus sie podobac (przynajmniej ja tak mam, moj wyglad jest chyba mylacy-niestety najczesciej podrywaja mnie nie Ci, ktorzy sa w moim typie).

Andrzej, ależ chcemy, chcemy... I tak zazwyczaj w jakichś dziedzinach jedna osoba przewyższa tę drugą wiedzą i doświadczeniem, niezależnie od płci. Ja lubię kiedy mężczyzna góruje nade mną w związku, daje mi to poczucie bezpieczeństwa. Ale nie zamierzam mu się w tym celu podkładać czy udawać osoby głupszej, niż jestem. Dlatego właśnie jest tak ważne, żeby facet potrafił budzić szacunek i imponować nawet po wielu latach wspólnego życia :)

wszytko zalezy od gustów i guscikow, ja nie wyobrazam sobie faceta z ktorym nie moglabym pogadac o ksiazkach czy polityce :) ale z drugiej strony musi byc wysoki :P moze nie bardzo przystojny ale mnie choc troche pociagac fizycznie tez powinien :)

Gość ee...
ja poznalam facet ktory prace traktuje jak swoja pasje i zaniedbuje kontakt ze mna:( myslalam ze cos z tego bedzie a tu chyba jednak nie wyjdzie