Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataszka87

jestem nieuleczalna choleryczka

Polecane posty

To chyba nie kwestia faceta, a charakteru? :-) Niemniej potrafią, oj potrafią niezłego nerwa wywołać :-)

no jasne ze pobije!!!!!!!!!!! juz nie raz moj oberwałw ataku mojej furiii nie mozna ulegać facetom

Gość sekado
czasem to przeszkadza bo mozna sobie przez to klopotow narobic zupelnie [rez przypadek nawet

raz z jej winy moze tez przed okresem byla.. ale to juz dawno temu bylo.. no wiec zaczela awanture i w koncu rzucila sie na mnie z rekoma.. zanim mnie uderzyla zdarzylem zlapac jedna reke i druga.. krzyknalem przestan!!! tak podskoczyla tylko.. poryczala sie.. powiedziala ze jestem potworem bez uczuc i poszla sobie..

ja mam przed i wrodzona niestety...facet przy mnie plakal ma po mnie blizny...bo go drapalam i robilam w to w furii nie byl to zamierzony cvel

moj pies tez tylko raz sie na mnie rzucil.. jak po ciemku wszedlem do domu.. odruchowo dostal z kopa i zatrzymal sie na scianie... nigdy akcji nie powtorzyl.. pozniej raz chcial mi w pokoju nasikac.. tylko sie spojrzalem na niego.. wybiegl prawie zabierajac ze soba drzwi z futryna.. respekt musi byc :D

no prawie w podobnym stopniu w swym zyciu kieruja sie instynkem ? i co teraz rzucisz mnie ksiazka ? :D hehe