Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady in dark

wstydze się mojego nazwiska

Polecane posty

Mam bardzo ale to bardzo śmieszne nazwisko:o Zawsze w nowym otoczeniu, kiedy musze się przedstawiac ludzie albo reagują śmiechem albo chowają wzrok, żeby mnie nie urazić.Teraz ide na studia i znowu się zacznie.Zanim przyzwyczają się do mojego nazwiska będę pośmiewiskiem.Całe życie tak było.Już jako dziecko się ze mnie nabijali.Za maż niestety szybko nie wyjde, więc jeszcze mi troche przyjdzie się z nim pomęczyć:o

Gość heem
a nie możesz sie przedstawiać tylko imieniem? :P

No cóż nie zawsze przedstawiasz się tylko imieniem niestety:o Chyba nie ukryje mojego nazwiska na studiach.Bedzie ono widniało w indeksie, na różnych listach, wszedzie:o Ci za porażka, nikt chyba nie ma takiego jak ja😭

Gość heem
swoją drogą ja moze nie mam smiesznego nazwiska ale strasznie trudne w wymowie i pisowni, jeszcze sie nie zdarzyło żeby ktoś za 1 razem dobrze przeczytał czy napisał :D troche mnie to irytuje i nie moge sie już doczekać zmiany ;)

Gość Dzon z Nawarony
Napisz jakie to nazwisko :) Ostatnio czytalem artykul i bylo ... " - slowa ... Psikuty". Myslalem, ze to zart, bo owo nazwisko wystepowalo w filmie Chlopaki nie placza, ale w realu tez mozna je spotkac. Nazwisko mozesz sobie zmienic, to zaden problem.

Gość heem
już nie przesadzaj indeksu nie musisz wszystkim pokazywać a przez 4 lata studiów nigdy nie wywieszano u nas żadnej listy z nazwiskami, zawsze operują nr indeksu nie bedzie źle :D

osoby ze specyficznymi (śmiesznymi, dziwnymi itp.) nazwiskami są zapamiętywani bardziej niż przeciętny Kowalski. i to jest plusem

Gość heem
o fakt pani z dziekanatu jak mnie zobaczy od razu wie jakie papiery wyciągać :D ale to nie zawsze dobrze jak Cie zapamietają :D :D :D

Jamam koleżanke która tez ma smieszne (a moze bardziej obrzydliwe) nazwisko. Ale laska ma tak silną osobowosc, pogodny charakter i ciekawe usposobienie, ze nikt nie smialby kpić z jej nazwiska, nikt go juz nawt nie zauwaza..

Jakoś nie wierze w to, żeby przez całe studia udało mi się ukryc moje nazwisko to nierealne:o wystarczy, że jedna osoba je odkryje a będzie krążyć po całej uczelni:o Psikuta jest o wiele lepsze od mojego 😭

Gość heem
a nie możesz sie z tego śmiać? w koncu nazwiska sie nie wybiera.. mam kolezanke która przyjęła nazwisko męza mimo iż nazywa sie gnatek i ma w nosie co myśla inni :D

Gość madziorka-1982
nie wstydz sie

Gość heem
to daj podpowiedź będziemy zgadywać ;)

Gość tylko tak........
zgadzam sie z heem; nazwiska sie nie wybiera i miej to w nosi, smiej sie z tebgo sama:)

Gość heem
no ale biorąc pod uwage fakt że miała fajne oryginalne nazwisko nie wstydziła sie przyjąć nazwiska męża i to sie liczy!

Gość heem
czy Twoje nazwisko jest na tej liście podanej przez szoki????

mialam kolege o nazwisku Kiełbasa, jakos nikt sie z niego nie smial :)

Gość heem
który nr??? na pewno może być gorzej! :D

Gość tylko tak........
to sie robi jak totolotek, hehe

Gość madziorka-1982
nie przejmuj sie nazwiskiem,a jak zakochasz sie i facet bedzie miał smieszne nazwisko to go zostawisz ? nazwisko nie ma znaczenia.

Gość heem
Jan Archeminiwiriłokotoczerepepenczewiczakowski ale czad :D