Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaaa

Nienawidzę uczucia po wyczekiwanej od kilku lat sytuacji koncert gGnesis

Polecane posty

Gość fankaaa

tyle lat czekałam na ich przyjazd i już po wszytskim. nienawidzę tego uczucia. jest mi smutno, bardzo smutno. Tak bardzo chciałabym przeżyć to jeszcze raz..... i jeszcze dobijam się słuchając ich piosenek... :-(((((

i ja,Po Gov\'t Mule w Hamburgu...Ale niebawem może znowu ich zobaczę :) A jeszcze dwa lata temu ich przyjazd na stary kontynent był czysta fantazją..heh :)

Gość fankaaa
no minie, minie ale narazie jest strasznie a w uszach brzmi ciągle follow me..... byli świetni aż za świetni i chyba stąd ten smutek, że już po wszystkim i poniedziałek do nudnej pracy i td.

Gość no i jak było
duzo ludzi?

Gość fankaaa
około 40tys. Było CUDOWNIE, WSPANIALE, BOSKO. Pełen profesjonalizm. Oni po prostu się nie starzeją. Wyjechałam z domu o piatej rano i nawet przez chwilę nie czułam zmęczenia. Było trochę niebezpieczne (gwałtowna burza) i bardzo mokro ale dzięki Mistrzom to przestało mieć znaczenia i wszyscy jak w transie słuchalismy ich piosenek.

Gość fankaaa
ale przynajmniej cieszysz się, że ta nocka za Tobą (to tak na pocieszenie :-) a ja prawie płaczę że noc już za mna. Gdyby było mnie stać to pojechałabym jutro na kolejny koncert w Niemczech.

Gość jj....
a gdzie byl ten koncert i kiedy?

Gość fankaaa
w czwartek w Chorzowie o 21.00