Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pedofile do piekła

P E D O F I L to ścierwo.

Polecane posty

Gość realnie i politycznie
w zyciu kury nie zabilem, i nie zabije, bom taki jakis, ale pedofilowi, ktory zamordowal dziecko, zalozylbym stryczek i uruchomil szubienice bez mgrugniecia okiem i drzenia reki

Gość wilki w owczej skórze
www.KSIEZApedofile.info

kara smierci!! to, że ktos mu obetnie jaja niczego nie zmieni jedynie zmieni taktykę...(pedofil) nie mam litości dla takich ludzi... i jeszcze chcieli program resocjalizacji wprowadzić... zeby kogoś resocjalizować ten ktoś musi być socjalizowany :-o no kurwa :-o z moich pieniędzy!!! tyle w temacie :D

Gość broken flower
Jestem dorosła osoba, ktora w dzieciństwie byla zgwalcona przez pedofila. Od tamtej pory nie przeżyłam w spokoju ani jednego dnia, mimo że minęło od tamtej pory 20 lat. Czesto zastanawiam się nad karą. Ale wątpię, czy gdyby ten koleś został posadzony na krześle, czy dostałby dożywocie, czy nawet zostałby wystrzelony w kosmos to zmieniłoby cokolwiek w moim życiu. Nikt i nic nie wróci mi dzieciństwa. Po próbach samobójczych, pobycie w szpitalu, zmarnowaniu w życiu wielu szans, leczeniu psychiatrycznym, dłuuugiej psychoterapii - jakoś potrafię normalnie funkcjonowac. Ale co to za życie?

Gość tak pedofile to...
...ale rownie rpzerazajaca jest pedofilofobia, niedawno czytalam artykul o dzieciach z przedszkola...matka odbiera smierdzace (doslownie!) dziecko z przedszkola, bo przedszkolanka boi sie pomoc dziecku przy podtarciu tylka :o Zgrozo, przeciez jak 4ltaek ma to dobrze zrobic? :o

tak masz rację niczego to nie zmieni, kara jakakolwiek choć w małym procencie ulży temu kto przez takiego kogoś ucierpiał, choć nie sądze by w dużym stopiniu. Krzywdy sa tak wielkie i tak mocno wryte w podświadomośc, że nic tego nie zmieni... ale i tak myślę, że kara śmierci powinna być dla pedofilów... nie wyobrażam sobie by tacy ludzie mogli chodziź bezkarnie po swiecie... tymbardziej, że badania udowodniły iż ludzie ci nigdy nie \"wyleczą się\" z tego 😡 przykro mi broken flower :(:( Życzę spokoju ducha... 🌼

Gość broken flower
Lagi - dzięki. Fajną masz stopkę, można też ją rozumieć w kontekście mniej pozytywnych doświadczeń. Ten pedofil, którego ja spotkałam, wtedy właśnie wyszedł z więzienia. Za dobre sprawowanie. A jak ma się zachowywać w więzieniu, gdzie nie ma żanych dzieci? Potem został skazany ponownie, odsiedzial polowe kary i wyszedł....za dobre sprawowanie. O czym tu gadać? Kara śmierci? Resocjalizacja? Terapia? Same bzdury. Molestowanie dzieci, walka z pedofilią to dobre hasła przedwyborcze, bo mocno uderzają w emocje. A rzeczywistość nie zmienia się od lat. Jestem ciekawa, czy kodeks karny w tym zakresie zmienił się od tych 20 lat, bo szczerze wątpię.

tak broken flower... moja stopka ma wydzwiek mniej pozytywny niz by się wydawało... ludzie bardzo często lubią osądzać czysto hipotetycznie... dopiero kiedy spotka ich coś podobnego potrafia sie ustosunkować do pewnych spraw... kodkes karny nic się w sumie nie zmienił... dalej jest tylko wiezienie... z tym, że może wierzę w \"sprawiedliwość w wiezieniu\" jeśli wiesz o czym mówię... nie wiem sam ai nie mam pomysłu jaka mogłaby byc to kara... wiem tylko tyle, ze jesli spotkałoby to moje dziecko ręka by mi nie drgnęła nawet...

Gość broken flower
Najgorsza jest bezsilność. Ja nie mogę mieć przez to dzieci. Nawet jakbym go zabiła wlasnoręcznie to i tak mi nie pomoże. Leczę się, ale skutki marne. Ech, szkoda gadać. Wydaje mi się, że te pieniądze na programy resocjalizacyjne dla więźniów (ktroe nic nie pomagają) lepiej przeznaczyć na leczenie ofiar. Ja obecnie oczywiście za wszystko płacę sama i wydaję na to kilkaset zlotych miesięcznie. Bo w naszym wspaniałym kraju leczenie niepłodności nie jest refundowane. A pan pedofil, jeśli znowu siedzi w więzieniu, bierze udzial może w jakimś teatrzyku więziennym z udziałem aktorów, którym państwo płaci duże pieniądze, żeby zajęli się aktywizacją więźniów. A moze tworzy więzienną telewizję ze środków unijnych? Wydaje gazetkę dla skazanych? Nie wiem, ale nie mam złudzeń, że w tej kwestii cokolwiek się zmieni.

Gość 09375
nie wsadzać do więzienia aby tam się byczył za nasze podatki tylko załatwiać to szybko tzn. przywiazać delikwenta do drzewa, pala lub innej stałej rzeczy następnie dopuścić takiego miłego młodziutkiego zaledwie kilku tydodniowego cielaczka-bardzo głodnego-i to maleństwo załatwi sprawę!brutalne ale tanie i działające odstraszajaco.bo jezeli dzieci sa naszą przyszłoscia dlaczego w tak łagodny sposób traktuje sie ich katów?czy nie lepiej zamiast przeznaczać kase na utrzymanie tych bestii w wiezieniach przeznaczyć te fundusze na głodne dzieci a tych w polsce nie brakuje?

Gość Jestem za.........
Jestem podobnego zdania co >09375< Szkoda pieniedzy na utrzymywanie zwyrodnialcow. Podobnie nalezaloby czynic ze wszystkimi, ktorzy czynia krzywde dzieciom. Nie mozna tutaj pominac rowniez matek-dzieciobojczyn. Wlasciwie to nie wiadomo, ktore przestepstwo jest gorsze? Ale takim wyrodnym matkom nalezaloby wlac do pochwy 2 litry kleju SuperGlue, zeby juz nigdy wiecej nie wsadzila tam nawet szpilki.

Gość realniei rozsadnie
Matka dzieciobojczyni zaraz po porodzie, powinna byc poddana obserwacji gdyz istnieje szok poporodowy i stawianie takiej kobiety z pedofilem nie powaznym nieporozumieniem. Grac na uczuciach, jest bardzo latwo, przy pomocy srodkow socjotechnicznych, mozna z przerazajacego mordercy mozna zrobic nieszczesna ofiare. Powiedzmy sobie prawde, kara smierci, jej zniesienie jest korzystne dla prawnikow, ilez mozna zarobic na obronie. A jak uda sie spektualnie obronic, jaka slawa, jaka skutecznosc, jaka kasiora z tym zwiazana.. Prawnikow gowno obchodzi spoleczenstwo, dla nich jest wazna forsa, ktora mozna ze spoleczenstwa wycisnac