Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękny biuścik C

jakbym miała takie cycki poszłabym do klasztoru

Polecane posty

Gość shohan
ja perdole jak wogole mozna bylo zamiescic takie zdjecie i jeszcze sie nim zachwycac.polakom juz zupelnie bije na leb a to rozmiar chyba -c wklesly no chociaz karton na leb i za ojczyzne.

Gość ZBIERAM KASZTANY
wszystkie grube wredne i zazdrosne baby ztego forum precz !!!!!te z wiszacymi cyckami rozmiaru C lub wiekszymi takze -wylacznie te wredne te malo wredne moga zostac.Laska ma biuscik moze maly ale jest zgrabna i sliczna i przynajmniej dlugo zachowa figure nastolatki bo nie bedzie mialo jej co zwisac!!!!!a grubym zazdrosnym babom TAK!

Gość isis444
sliczna twarz, zgrabne smukle cialo...... zazdroszcze!!!! wolalabym byc taka , niz miec wieksze piersi i mniej zgrabne cialo!!!!!

Gość zak 28
shohan....ty glupi debilu...ciebie na ten pusty leb nalezaloby wlozyc karton!!!!

Gość karol 23
bardzo mi sie podoba ten typ dziewczat...smukle dziewczece...sam miodzik,aA biust dla mnie jest ladny...pasuje do jej urody i sylwetki!!!!

Gość zgadzam sie z karolem 23
🖐️

Gość MEN nn
taka sobie Ja tam lubie sexowne kobiety

Gość aaaaaaaaalalalal3424
dziewczyna ma bardzo ładne piersi ten co to zdjecie zamiescił to ma bardzo wykrzywiony gust, pozatym te wredne opinie to sa wszystkie tych dziewczyn ktore maja albo c lub d i tylko tyle maja do pokazania bo cala reszta jest fatalna a i te piersi juz nie dlugo im obwisna no i piekne beda miec rostepy

Gość rany O_O
No te analizy psychologiczne na kafeterii są fantastyczne... Zakompleksione grube baby o zwisających cycach :D. Różne są gusta byleby nie popierać cudowną argumentacją typu jak się zestarzeje to... bądź na kogoś takiego poleci tylko...

Gość czego kurde chcecie
bardzo fajne balony

Gość piersiątka w fazie rozwoju
tylko po co imię dziołchy

Gość Matka przelozona niejednokrot
niejednokrotnie, nie zycze sobie takich malych cyckow w moim klasztorze bo oprocz jednego co lubi chlopcow, wszyscy biskupi preferuja cyc znaczy bolszy cyc

Gość realnie i rozsadnie
takie cycuszki, to gwarancja i oznaka ognia w pipce, wiem to bardzo dobrze bo moja zona, wyglada podobnie, cud, miod, ultramaryna