Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badaczi

łańcuszki na kostce

Polecane posty

Gość Badaczi

Czy to prawda że te co lubią anal noszą łańcuszki na lewej, a nie na prawej nodze? A na prawej bi i lesby?

Gość daj spokój
a jak ktoś nosi na obu? i do tego jest mężczyzną? Bzdury piszesz, kimkolwiek jesteś. Ja mam łańcuszek na kostce lewej, czasami przekładam na prawą. W zależności od humoru. Jak sobie dokupię, to będę nosiła na obu. Jak będę miała ochotę. Zastanowienia trochę.

Gość hehhehhhehehehehehe
przeciez ten temat to zwykla prowokacja :D a co do lancuszka na kostce to wyglada on calkiem fajnie i sexy :classic_cool:

tandetnie. kurwa.... nie badzcie bardziej indyjskie niz kobiety w Indiach.....

Gość takie cos
tandetnie. a poza tym sie kojarzy z kurwa

czy moja opinia jest przesada? w Twoim odczuciu moze i tak, nie mniej jednak tak a nie inaczej odbiera sie osoby naszace takie ozdoby...

Gość daj spokój
kobiety w Indiach noszą sari i KAŻDA ma kolczyk w nosie łańcuszki na kostkę nie każda zakłada a te porównania że się z kurwą kojarzy to już się nudne robią

Gość takie cos
tylko tutja jest Polska ,a nie Indie.Rownie dobrze mozna stwierdzic ,ze w murzynskich wioskach kobiety chodza z odsłoniętymi piersiami.I co z tego?jak tutaj jakas dziunia zalozy lancuszek na kostke,mysli ,ze jest cool,to nie mozna jej inaczej nazwac niz dziunią.I kojarzy sie jak sie kojarzy=z dziwką

Gość takie cos
jak dla mnie to mozecie sie obwiesic jak choinki,mi to tez zwisa i powiewa,tylko wyraziłam swoja opinie o tym badziewiu

jednak takjie ozdoby kojarza sie z tamtymi rejonami swiata i nie wmoiwsz mi ze jest inaczej. to jest tak, jak z muzyka. zyjemy w Polsce, pomijajac juz poziom tworzonej tu muzyki, ogladajac np Opole bardzo wiele piosenek byla w jezyku angielskim. pytam sie po cp? zagraniczna kariera? .... nie ponizajcie.... nie badzcie bardziej indyjskie niz indyjskie kobiety, bo to naprawde tandetnie i kiczowato wyglada. dla nich to czesc ich kultury, a tu to po prostu dla wielu brak gustu i chec zwrocenia na siebie uwagi w bardzo tandetny sposob.

Gość daj spokój
ale od razu kokokoko chodziło o łańcuszek na kostkę, delikatną ozdobę a tutaj od razu choinki... ja nie rozumiem, skąd u ludzi takie ograniczenie umysłowe i nietolerancja

Gość daj spokój
a tatuaże noszą dziwki oraz recydywiści gadasz bzdury i doskonale o tym wiesz

bzdury? dziewczyno,. to ze jestes anonimowa nie obliguje Cie do tego zeby w taki spsob sie do mnie odnosic, bo sobie tego nie zycze. jto nie jest ani ograniczenie umyslowe ani nietolerancja. po prostu taka estetyka, takie ozdoby mi nie odpowiadaja i uwazam to za kicz i tandete. o ile mi wiadomo to foryum, na ktorym mozna wyrazic swoja opinie....

no dla mnie jedzenie chinszczyzny i generalnie lubowanie sie we wszystkim byle to nie bylo polskie to wyraz robienia z siebie swiatowca. cudze cenicie swego nie znacie... taka prawda i pieknie dajecie ku temu argumenty.

to ja dziekuje za takie symbole. to ze takie cos nosi 3/4 dziewczyn, jak twierdzisz, nie znaczy ze i ja tak mowie. najgorsze jest to, ze te 3/4 mysli ze kazda z nichjest oryginalna ( no chyba jak Tofik...). tak samo jest z lansowana przez ogrom nastolatkow moda, stylem emo... wybaczcie, ale jak widze 20-letnia kobiete w balerinkach z kropkami, koszulka w paski i bluza w roznokolorowe gwiazdki to zasrtanawiam sie czy ona ma w domu liustro. ani to wyraz sdobrego gustu ani stylu, bo polowa ulicy tak wyglada. a chodzi o to, by sie wyrozniac a nie wtapiac w tlum ( a noszenie i dolaczanie do 3/4 kobiet noszacych lancuszki na nodze to na pewno nie jest wyroznianie sie) jakkto woli, ja jestem na nie.

przepraszam, zle przeczytalam. faktycznie 1/3. ale to i tak wiele. mnie takie ozdoby nie dopowiadaja i wyrazam sowje zdanie, ot co. ale nie pozwole zeby ktokolwiek nazywal mnie ograniczona umyslowo czy nietolerancyjna tylko dlatego, ze mam inne zdanie niz ta osoba. czesc.

Mi się też takie łańcuszki nie podobają. I pierścionki na stopy to porażka:O Ostatnio widziałam dwóch gejów, z czego mniejszy, delikatniejszy, ten poklepywany i w ogóle pasywny, miał łańcuszek a prawej nodze. Biorąc pod uwagę to, żeby był pewnie pasywem, powinien miec na lewej:P Także to się nie sprawdza:classic_cool:

Gość lancuch na kostce
to wyglada jak suka albo pies

Gość to dooobre
wymysl cos lepszego:O:O:O gdzie ty mieszkasz, ze wasze psy nosza lancuchy na kostkach? :D albo napisz, gdzie takie widujesz? :D🖐️

Gość nie po jedzeniublagam

łańcuszek na kostce jest bardzo kobiecy i bardzo lubię. a obrączka na kciuku też coś znaczy?