Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoDeLkA-19

---przedluzanie zageszczenie wlosow w 10 min METODA CLIP-ON klipsow KTOS TO MA?

Polecane posty

Gość MoDeLkA-19

Mialam juz przedluzane wlosy metoda micro ringow ale w tym roku nie moge sobie n to pozwolic poniewaz jesli wyjade za granice to nawet nie bedzie mi kto mial tego sciagnac:P:P chcialabym kupic na allegro zestaw wlosow na tasmie ktore maja specjlane klipsy i przyczepia sie je do swoich wlosow w 10 min! podobno sa super efekty. Wlosy moze zalozyc mama czy przyjaciolka- wystarczy zrobic przedzialek i przypiac klaczki :) mozna zakladac i sciagac kiedy sie tylko chce! DZIEWCZYNY CZY KTORAS Z WAS TO MA LUB MIALA? zastanawiam sie nad kupnem i niewiem ile tak naprawde potrzeba tych pasemek na klipsach? ktos mi pomoze? bylabym bardzo wdzieczna:) poozdrawiam wszystkich !

rany boskie nie kupuj tego swinstwa:/ moja fryzjerka i dwie kolezanki, ktore w ten sposob przedluzaly sobie wlosy zgodnie twierdzily, ze to badziewie. owszem, na poczatku wlosy wygladaja ladnie, ale pozniej odczepiaja sie, doslownie wylaza garsciami :/

tak btw micro ringi to jedyna metoda, ktora nie niszczy wlosow. jesli wyjezdzasz na dluzej to przeciez tam na pewno tez fryzjerki przedluzaja wlosy ta metoda:) tymbardziej, jesli jedziesz np do anglii czy irlandii, tam duzo fryzjerek to polki

Gość MoDeLkA-19
agawerka ale jak to wlosy sie odczepiaja? moze mialy zle zalozone? podobno wloski maja sie tryzmac bardzo dlugo. Ja jestem srednio zadowolona z ringow bo nie dosc ze mi przeswitywaly to codziennie zjezdzalo mi z 4-5 pasemek. Zreszta metoda clip-on jest fajna dlatetgo ze kiedy chce moge je zalozyc i sciagnac :)pzdr

wiesz, akzdy sprzedawca chce jak najlepiej zareklamowac swoj towar:) wlosy po prostu wyczepiaja sie z tych klipsow-pol biedy, jesli np podczas snu, ale gorzej, jesli np w jakims miejscu publicznym odpadnie. niby racja, ze mozna je zdejmowac...Moze mialas zle te microringi zalozone? moja mama ma i jest wszystko w porzadku, pod spodem faktycznie troche je widac, dlatego zazwyczaj nosi rozpuszczone wlosy, pzodrawiam :)

Gość MoDeLkA-19
Shot at 1969-12-31

Gość MoDeLkA-19
kurcze szkoda ale nie udaje sie z tymi zdjeciami :o grrrrrrrrrr

Gość do agawerka
ale jej chodzi o trakie ktore na noc zdejmujesz!!!to nie jest na stale i rzeczywiscie to lepsze rozwiazanie niz zageszczanie i przedluzanie micro....o ona pewnie potrzebuje to na dane sytuacje jesli jest modelka....tez sie zastanawialam nad kupnem tego:)

Gość MoDeLkA-19
znalazlam fajne wloski na allegro :D jest dokladnie jak mowisz-te wlosy ciaga sie na noc i do mycia. Zaklada sie je w 5 min :) za zestaw zaplace ok 80zl :D w tym tygodniu je kupie na 100%

Gość pretty blond
mozecie wkleic link do tych "cudow" na allegro,bardzo prosze.

Gość mala19881
kochane ja mam te wloski... przypina sie je dosc dlugo bo mi zajmuje to 25 minut.... a 25 minut o 6 rano to jest baaardzo duzo czasu :P na noc normalnie zdejmuje,a rano przypinam... oddzielasz,tapirujesz, pryskasz lakierem, tapirujesz i wpinasz klipsa, efekt bajeczny,wlosy nie wypadaja, tutaj kolezanka wyzej chyba nie jest do konca doinformowana jak to sie nosi.... wloski swoje myje szybciutko( jak mialam przedluzane na stale zajmowalo mi to 1,5 godziny) ogolnie jestem zadowolona ;) ja zaplacilam ok 200 zl za wlosy i klipsy,ale mam 150 cm tasmy,wiec jest ich bardzo duzo

Gość mała gdzie kupilas

Gość sabcia89
i jak tam te klipsy?? bo ja tez chce je kupic!! :D mozna je krescic?? prostowaC?? macie to wklejajcie linki plisss ;) pozdrawiam ;***

Gość agsiamatyldka
ja mam wlosy na klipsy i jestem MEGA zadowolona, mialam ringi(ciagna, oslabiaja sie wlosy) i tasme na warkoczyk(totalna poraka , rozwala sie ten warkoczyk , dlugo schnie) dopiero clipy mie usaysfakcjonowaly , wiec ja jak najbardziej polecam:)jak ktos ma pytania to piszcie na mail.

Gość sabcia89
zamowilam!! :) opowiem wam jak mi sie podobaj ;) jak przyjda hehehe ;) i jak z nimi jest ;) pozdrawiam ;))

Gość Anoolqa
Ja tez ostatnio zastanawiam sie nad kupnem takich wloskow tylko ze mam pewna obawe,mam dosc rzadkie wloski i troche mi leca.Czy taka metoda sprawdza sie przy slabych wlosach?I czy moze byc widac klipsy(chociaz na codzien robie sobie dosc mocna tapirke)Jesli ktos byl w podobnej syt. badz jest poinformowany prosze o rade :)

Gość sabcia89
hmmm.... ja mam wlasnie duzo wlsow :( wiec Ci pomoc nie moge :( ale dziewczyny mi mowily ze jak sie ma malo wslow to trzeba natapirowac i sie trzymaja ;)

Gość Anoolqa
A gdzie kupowalas te wloski?Na allegro?I czy naturalne?

Gość sabcia89
na allegro ;)

Gość sabcia89
to sa pol syntetyczne pol naturalne ;) hehehe

Gość Anoolqa
Ja nie moglam sie zdecydowac i jednak zamowilam naturalne tyle ze sama tasme i klipsy osobno...teraz czekam na wloski a jak dostane to bede sie martwila jak to pociac i podoszywac klipsy hehe :D

Gość sabcia89
ja juz je dostalam :) powiem tak fajne sa ale nie moj kolor i musze teraz miesiac czekac na wymiane ;/ i tak sie zastanawiam czy ich nie sprzedac!! a jaki kolor zamowilas i gdziue??

Gość Anoolqa
Ja zamawialam z www.4great-hair.com tyle ze nie mialam problemow z kolorem bo akuratnie mam czarne wloski,ale boje sie ze jak mi przyjda to nie bede wiedziala co z tym zrobic i na jakiej dlugosci kawalki to pociac :D Ty pewnie dostalas gotowe wiec jak mozesz to napisz mi mniej wiecej jakiej dlugosci sa te tasmy :)

Gość sabcia89
ajj nie mam juz tych tasm :( dalam kolezance Zestaw składa się z 6 tasm: 1 tasma – 3clipsy – szerookość 21cm 1 tasma – 3 clipsy – szerokość 21cm 1 tasma – 3 clipsy – szerokość 16 cm 1 tasma – 3 clipsy – szerokość 16 cm 2 taśmy – 1 clips (jedynka) szeokość każdej 3,5 cm ale tu mam z tej stronki ;) to musisz jeszcze klispy dokupic prawda??

Gość Anoolqa18
Dzieki wielkie :) Ja juz dostalam wloski w zeszla srode odrazu z klipsami bo sobie zamowilam,jestem bardzo zadowolona z nich i mam nadzieje ze beda mi dlugo sluzyc hehe :) pozdrawiam

Gość no i co z tego ze na kafeterii
dziewczyny napiczcie czy wlosy na clipsy nadaja sie zeby nosic je codziennie jak swoje wlosy...czy widac clipsy,czy jets jakas roznica miedzy doczepieniem na stale,czy sie dobrze trzymaja,czy nie soadaj itp :) sabcia89 dlaczego oddalas kolezance?