Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moi lolita

smak kobiety lepszy niż smak faceta

Polecane posty

Gość moi lolita

Zawsze się zastanawiałam jak pachnie i smakuje kobieta. Sperma mi nie smakuje. Zainteresowałam się pewną dziewczyną i kochałyśmy się. Mogę więc stwierdzić, że zdrowa kobieta nie pachnie niczym, a jej soczki też nie mają smaku - było po prostu fantastycznie i jestem zachwycona. Chętnie bym się znowu z nią pokochała, ale niestety ona zakochała się w lesbijce i są teraz parą. Mam nadzieję, że spotkam jeszcze kiedyś równie zachwycającą dziewczynę i powtórzę tę minetkę :) Polecam wszystkim kobietkom :)

Gość on_on_on
No , dobrze że z jej pizdy nie waliło śladziówą =D chujowa byłaby mineta =D

Gość moi lolita
Właśnie miałam różne wątpliwości przed seksem i rozmyślałam - czy będę umiała. Ale to było fascynujące przeżycie. Jednak pokochać wolałabym mężczyznę i to z facetem zwiążę się na całe życie. Jak go spotkam oczywiście :D

Gość ale meski orgazm
jest bardziej widowiskowy i przyjemny dla oka

Gość moi lolita
To prawda, że jest widowiskowy, ale przełknąć gorycz spermy jest trudno... ponadto kobietka jest delikatna, ma super gładką skórę... Mój były chciał, żebym mu lizała owłosione jądra. Jest to bardzo nieprzyjemne. My kobiety golimy się dla Was, a Wy niestety nie odwdzięczacie się często (bo jednak niektórzy panowie się golą).

Gość ashka
sperma mojego kochanka nie ma smaku :D a kobiety,,,mmm,,,wiem...