Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bob123456

Kobiety co cenicie u facetów???

Polecane posty

Gość umiejętność zrozumumienia

Gość czekolada099
ja cenie sobie ladne oczka i usmiech ktory by mnie zauroczyl no i zeby nie byl zbytnio owlosiony i nie nizszy ode mnie a z charakteru to szczery wyrozumialy nie ogladajacy sie za innymi dziewczynami i u ktorego dziewczyna jest na pierwszym miejscu a nie koledzy czy cos podobnego poza tym cenie punktualnosc pozdrawiam

Gość inteligencje
blyskotliwosc, poczucie humoru, szacunek, wyrozumialosc, probe zrozumienia, dbalosc o siebie, troskliwosc wobec innych... to te najwazniejsze, zapomnialabym o szczerosci;)

do 14:39 i 14:40 dodam jeszcze pomysłowośc, romantyzm, uczuciowość:) empatia jak robi coś z serca dla mnie, musi kochać spacery:P nocą też:P kochać przyrodę, patrzenie sercem;)

ja dodam jeszcze, że kobiety cenią, gdy facet czeka z sexem przez co najmniej kilka miesiecy :P

Gość tezer
ja dodam jeszcze, ze romantyzm, wrazliwosc, troskliwosc, kobieta na pierwszym miejscu... to jedna wielka bzdura.

komicznie -> czeka z seksem miesiące a może i lata ?! :) W końcu, jak kocha, to poczeka ;)

po pierwsze, facet ma uważać mnie za najpiekniejszą, najcudowniejszą i najbardziej seksowną kobietę pod słońcem :P a dalej to już tradycyjnie : żeby był bystry, szczupły i najlepiej do tego miał ciemne oczy :D:D:D (dokładnie w takiej kolejności)

napisze moze z charakterku bo wygladu to raczej ie da sie zmienic to po co mam pisac co cenie:) tak wiec powinien: -byc kochany!!,czytaj:czuly!!!!!,romantyczny..!!!! -wesolyi pomyslowy:)czyli z poczuciem humoru, tak zeby nie bylo nudno:) -inteligentny, majacy swoje zdanie -taki z ktorym moglaby pogadac o wszystkim - i oczywiscie wierny:)i okazujacy ta milosc ie tylko raz w roku:) aha i co jest dla mnie jeszcze wazne!!perfumki,fajne czyste!:P ciuchy i dbajacy o siebie facet!!!nie zaden tam flejtuch, bo wtedy nie ma szans taki gosciu..:)

Niektóre cenią jak facet ma do nich szacunek - tzn rozpala kobiete do czerwoności, a potem z szacunku dla niej nie idzie z nią do łóżka :p

Gość niedobrzyzna
Cęnie jesli nie ucieka ode mnie gdzie pieprz rosnie a przynajmniej nie od razu. Innych wymagan nie mam :P.

Gość Kachha
zdecydowanie poczucie humoru:)

kyyrene jak widze ma bardzo dobry gust i lubi czarnookich facetów :)

Gość ale macie wymagania
:o

komiczne też ma dobry gust i lubi brunetki :D ale nie w rozmiarze 34 :D:D:D:D czyli nie ma gustu doskonałego :P

nie mam pieknego umysłu :P mam umysł złośliwy :P a rozmiar 34 jest ok jesli dopasowany do wzrostu...

Nefry : nie wiem, czemu określenie "piękny umysł" kojarzy mi się ze schizofrenią ;):D Czyli z chorobą "która ilość osobowości redukuje do zaledwie dwóch" :D

ja mam w sobie całe stado, dlatego nie odmawiam facetowi prawa do posiadania ilości porównywalnej :P:D:D:D