Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadawacz pytań niepoprawnych

Kim jest dla was meżczyzna?

Polecane posty

??? :classic_cool:

da mnie moim analnym partneren

Gość Facet to śmieć
Dla mnie to gnidy, które depczę, bawię się i manipuluję, rzucam i ranię, na to tylko zasługują

Gość Facet to śmieć
nic nie zastapi mojego Azora, ktoremu co wieczor wylizuje kakao i bujam kule

Gość Prawdziwny_on_21
Do prawdziwej "facet to śmiec" jestem ciekaw jak wygladasz i czy tak na prawde możesz sobie poswolić na "żucanie, depnanie i manipulacje"

Gość Prawdziwny_on_21
Bo te słowa wyklądają jakby wyszły z ust jakiejś extra laxki typu Pamela. A tak na prawde to pewnie jesteś pasztetem i pewnie nigdy nie miałaś chłopaka dlatego tak mówisz .

Gość Prawdziwny_on_21
gdyby krowy majtki nosily to bym w zyciu cipki nie widzial (

Gość kocicaaaaaaaaaaaaa
zależy jaki mężczyzna:) jakjakiś pajac, to traktuję Go jak zabawkę i sponsora, a później i tak odstawiam...

Gość kocicaaaaaaaaaaaaa
ale i tak nic nie zastapi mojej wielkiej zelowej pyty Anal Destroyer na 6 baterii R20

Gość Prawdziwny_on_21_
mnie i tak kreci sex z koza

Gość Prawdziwny_on_21_
To życze powodzenia lamo =D

Gość bli ble blu
Ja z pajacami sie nie zadaje.. koles musi mnie pociagac, bo z byle dupkiem do lozka nie pojde (jak np. pani kocica-byle sponsor-zajebiste podejscie) Ogolnie kazdy mezczyzna jest jak zwierze.. Dlatego 80% to zoofile hehehe

Gość bli ble blu
nie wyobrazam sobie zycia bez faceta... Za bardzo lubie seks :) mezczyzni sa potrzebni. To niewatpliwe... Lepiej sie z nimi dogadac niz z laskami, ktore niejednokrotnie sa bardzo konfliktowe. Glupi jest ten temat.. kocham swojego brzydalka. Jest mezczyzna mojego zycia.

Gość Facet to śmieć
Pamela ? Ha ha ha to ścierwo, wyglądem przypominające gówno. Bawię się wami bo was nienawidzę, jesteście pasożytami, gnidami męskimi, uwielbiam was wykorzystywać i ranić, mam chorą frajdę z tego, nie oczekuję od was miłości, bo nie potraficie jej dać. Mnie skrzywdził tylko jeden- mój ojciec, i nigdy więcej żaden tego nie zrobi. Nie pozdrawiam

Gość kocicaaaaaaaaaaaaa
bli ble blu...ja z pajacami nie sypiam, tylko ich wykorzystuje..a Oni jak idioci zawsze dadzą się złapać w moje sidła...w końcu ktoby nie uległ kocicy?

Gość kocicaaaaaaaaaaaaa
zawsze gdy mam okres maczam palce w swojej wielkiej dziurze i smaruje sobie tym pachy i suty i w takich barwach wybiegam na miasto gdzie oddaje sie penetracji odbytu na pierwszym lepszym hydrancie

Gość zcxczXcxczacaxaxzcxzcxzx
a teraz pedze na dworzec, mam nadzieje ze zdaze jeszcze na akwalek cieplego kloca pana Ryszarda miejscowego zula

Gość bli ble blu
Do tego czlowieka, co moraly prowadzi: Czy wziales pod uwage, ze niektorzy nie wypowiadaja sie szczerze w tym temacie? Niektore tematy sa na tyle glupie, ze zarty sobie ludzie robia... Moze te swoje wnioski poprowadzisz do autorow poszczegolnych postow.??

Gość zcxczXcxczacaxaxzcxzcxzx
Dlatego wyraźnie zostało napisane, że nie dot. wszystkich kobiet, a których, to widać bardzo wyraźnie, bez potrzeby przeprowadzania głębszej analizy. Do poszczególnych osób nie mam zamiaru się zwracać, ponieważ jakakolwiek ewentualna dyskusja z tymi osobami uwłaczałaby mojej godności.

Gość na pomarańczowo dziady wredne
a dla mnie mężczyzna jest przyjacielem i wsparciem, zwłaszcza psychicznym. Tak ogólnie, nie mówię o nikim konkretnym, bo jestem sama. Ale jak dla mnie po to właśnie są mężczyźni- żeby byli od nas mądrzejsi;) Nie zawsze się to udaje, ale ja takich podziwiam i są dla mnie wzorem. I też chodzi tutaj o mądrość wszelkiego rodzaju.

Gość do Facet to śmieć
sama jestes ścierwem suko na takie jak ty szkoda mi śliny zeby splunąć

Gość na pomarańczowo dziady wredne
Noa le dziewczyna pisze, ze jej ojciec się taki okazał, więc wybaczmy:) Nawet w morzu skurwysynów można zawsze wyłowić dobrego człowieka. Albo tylko mi sie tak wydaje:O

Gość dla mnie facet to robol ktory
ma przynosic kase do domu i tyle

Gość kocicaaaaaaaaaaaa
nie wiem czemu się Jej czepiacie, jak dziewczyna nie nawidzi facetow to jej sprawa. Jest mnostwo facetow, ktorzy nie nawidza kobiet i jest OK. Ja lubie sie bawic facetami i narazie nic ani nikt tego nie zmieni...sami sobie jestescie winni.

Gość jakbys trafiła na mnie to bys
po ryju dostała ze by sie matka nie poznała