Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ja czarna mala myszka

POmocie prosze!!

Polecane posty

Gość pitu pituuuu
co za moda z tymi legginsami :o nie mozesz po prostu czarnych rajstop zalozyc i balerinek do tego, a nie jakies kabaretki etc?

ojej nie denerwuj sie :) Ja myslalam golych nogach ale to sie jeszcze okaze...chcialabym miec cos na zapas i zastanaiwalam sie nad kabaretkami

Gość pitu pituuuu
nie denerwuje sie spokojnie ;) odradzam ci kabaretki, mysle ze czarne rajstopy, ewentualnie jakies kolorowe jesli lubisz sie wyrozniac, ale nie kabaretki...buziaki.

Gość moim zdaniem............
zarowno kabaretki jak i legginsy beda wygladały super do tej mini:) czarne rajstopy sa takie... zwykle :O jak jestes mloda i masz fajne nogi to szalej poki mozesz:D

Gość Dzon
Siema gandziia89 , moze dasz swoja fotke w mini, ocenimy.

tzn nie podoabja mi sie czarne rajstopy !! Wszystko tylko nie czarne rajstopy !! Tzn co do nog to nie narzekam na niezgrabnosc raczej na brak oopalenizny ..ale nad tym i pracuje Kabratetki sa ladne ale tez mysle nad leginsami ... ale jak ubiore kabaretki nie bede wygladac jak spod latarni ??wlansie sie tego boje

Dzon To nie bylo zamawiane przez moje konto tylko kolezanki :P Ja nie mam swojego :) a co do foty to zapomnij