Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłośniczka_przeszłości

Gdzie można znaleźć program telewizyjny sprzed 10 lat?

Polecane posty

Jestem pasjonatką przeszłości. Bardzo mnie interesują dawne programy , piosenki , chętnie przeczytałabym jakąś gazetę sprzed 10, 15 lat. Mam pytanie: 1. Gdzie można znaleźć ( w internecie) archiwalne programy telewizyjne? 2. Archiwalne reklamy czy wszelkie programy? 3.Czy jest wsród Was ktoś o podobnych zainteresowaniach? 4.Pamiętacie reklamę na różowym tle jak ręka pukała w ekran? Nie wiem czego to była reklama.Byłam wtedy mała i bardzo się bałam tej ręki :-) pozdrawiam i czekam na wypowiedzi

prosze pisac

uaktywniam, czekam na odpowiedzi

Gość kinoman1989
Wiem, że stary temat, ale warto odświeżyć. Jedyne co mi jest znane to teleman.pl, oni mają dość spore archiwum, od 2008 roku: http://www.teleman.pl/archiwum Jest też taka strona, od kwietnia 2006 r. mają spis: http://www.programtelewizji.pl/archiwum/ Niestety nie znalazłem nic więcej, ale kontaktuję się w tej sprawie z różnymi ludźmi i zobaczymy, czy da się coś zrobić.

Gość lord stront+
W czytelniach są stare gazety, więc i programy telewizyjne. Jeśli pogrzebać w necie, też się coś znajdzie, jakieś zarchiwizowane tygodniki itp. Mnie bardziej interesuje to co było lat temu 20 i więcej, bo 10 lat wstecz, to ja zbyt dobrze pamiętam. Starych reklam masz sporo na you tube. Jest sporo stron ze starzyzną, ale raczej tą z czasów prlu. Coś szczególnie Ciebie interesuje?

Gość qqqwertyyyy
To była reklama Vanisha :D

Gość jezeli chodzi o stare programy
telewizyjne mozna troche zobaczyc na youtube,a poczytac to nie wiem.

Gość kinoman1989
Mnie by się przydało coś z RTL7.

Gość portyankee
Mam podobne zainteresowania. Próbowałem kontaktować się z TVP w tej sprawie, ale bez powodzenia. Jedynym dostępnym źródłem są chyba stare gazety z programami telewizyjnymi z tamtych lat, na przykład tygodnik Antena. Moja szczególna pasja to stare filmy radzieckie, na których się wychowałem, zwłaszcza jeden, którego tytułu już dzisiaj nie pamiętam, wiem tylko, że był wyemitowany w latach 1976-81.

Gość gość
Ja czytuję IKC albo inne przedwojenne gazety, są dostępne on-line.