Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka Chrzestna_24

Czy taki stroj wypada zalozyc na chrzciny?

Polecane posty

Gość Matka Chrzestna_24

Wiec tak, w polowie sierpnia sa chrzciny malego aniolka, a ja jestem matka chrzestna i zastanawiam sie co ubrac...oto moja propozycja: Czerwona bluzka koszulowa-dopasowana, z krotkim rekawkiem http://allegro.pl/item204408657_super_modne_i_wygodne_bluzki_koszulowe_.html czarne proste spodnie czarne buciki na lekkim obcasie bez palcow... http://allegro.pl/item205656299_szydlowski_najnowsze_cos_pieknego_.html Co Wy na to? P.S. Te rzeczy na zalaczonych obrazkach wkleilam tak dla pomocy.Moje sa troszeczke inne:)ale podobne!

Gość od ostatniej miesiączki
ładnie i elegancko. A torebka?

Gość kocicaaaaaaaaaaaaa
eee, we no jakos sie odwal lepiej...spodnica i fajna modna bluzeczka albo sukienka...buciki sa wypasione...ale tylko one.

Gość Matka Chrzestna_24
Wiecie, ja generalnie w spodniczkach nie chodze, wiec bede sie zle czula...a co to 'odwalenia sie'...hmmm, to bede chrzciny bez mszy, uroczystosc tylko dla najblizszej rodziny, max.8 osob, wiec nie za bardzo czuje potrzebe:) Dzieki za wypowiedzi! Co do torebki...to mam taka fajna...:)

Gość buty
BUTY JAK U WIESI ZE WSI

Gość anlamadim
Ja bym zmienila bluzke na bardziej elegancka , moze byc koszulowa ale np z satyny lub z jakimis modnymi koronkami czy dodatkami, reszta ok buciki tez ładne. A w jakim sklepie takie podobne kupilas?

Gość kabel
bardzo ubogo będziesz wyglądała