Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Czy w 1 tygodniu ciązy miałyście małe skurcze brzucha?

Polecane posty

Gość smallgirl

Obawiam sie,ze to może byc ciąza.Odstawilam tabletki miesiąc temu..do tej pory nie mialam okresu.robilam test ale wyszedl negatywny....moze to torbiel jajnika?

Gość smallgirl
Czy ktoś odpisze?

W 1 tygodniu to ja nawet nie wiedziałam ze jestem w ciąży:) Dowiedziałam się jak spóźniał mi się okres i poszłam do lekarza...okazało się że to już 6 tc:) ależ się ucieszyłam:) wiec rada jedna - pojść do lekarza:)

ja miałam skurcze macicy nawet bolesne(podobne do tych podczas okresu),ale koło 3-4tyg. po ostatnim okresie.

Gość gu ga gi
bardziej ciągnięcie przypominające skurcze macicy, można powiedzieć że lekko bolało, po nospie przechodziło

Najlepiej idz do ginekologa. Mozliwe, ze okres spoznia Ci sie, po odstawieniu tabletek. U mnie spoznial sie nawet 10dni, przez pierwsze 2cykle

Gość samanciaSas
ja odstawiac tabsy, kochajac sie bez zabezpoieczenia na okres czekalam prawie 2 miesiace!!!!! po 40 dniach, kiedy testuy wyxhodzily ujemnie, ale ja mialam objawy ciazowe, w tym takze skurcze w dole brzucha-no bylam pewna ze to ciaza, poszlam do gina, oczywiscie ciazy nie bylo, nawet sutki mocno mnie bolaly :-o dal mi oluteine na wywoalnie, w sumie na okres czekalam cos okolo 55 dni... 2 cykl po odstawieniu tez spozniony i wywolany, ale 3 juz normalny w ciaze zaszlam po 6 cyklach :)