Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo 12365

Jak ubieraja sie zazwyczaj goscie na wesele????

Polecane posty

Gość oooo 12365

opowiadajcie

Nie bylam na wielu weselach, ale faceci zazwyczaj są w garniturach, lub w koszuli i spodniach garniturowych, lub kamizelce i spodniach. Panie różnie - widziałam i w spodniach i bluzce (jakoś nie pasowało, tym bardziej, ze wszystkie inne kobiety były w kieckach) a generalnie w sukienki, zestaw bluzka plus spódnica albo garsonki.

Gość oooo 12365
a buty jakie? takie eleganckie czy normalne? a dodatki?

Gość uuu123
ja bylam niedawno-niektore babki mialy eleganckie suknie jak na rozdanie Oskarow,co dla mnie dziwne jest -ja mialam zwiewna sukienke na lato,bezowa,do tego naszyjnik i sandalyki pod kolor

Gość paloma 31
teraz biel i czern sa modne ale pokaz zdjecie jak na tobie wyglada -masz duzy wybor w dodatkach

Gość imili86
a dlaczego dziwne ze dlugie sukienki ... ja bylam na wielu weselach i zazwyczaj przewazaja dlugie sukienki...buty wiadomo eleganckie nawet jesli jest to krotkka sukienka ale jesli krotka to tez cos w takim stylu http://allegro.pl/item208855437__empire_waist_romantic_sexy_36_42_tu_42.html cos eleganckiego bo przeciez nie pojdziesz ubrana jak w normalny dzien

Bez obrazy- nie podoba mi się twoja sukienka Kasiu. Ta bordowa z koronką jest obłędna, ale uważam, że nie ma też co przesadzać. Moja sis brała ślub przy 40 st. upale - i co mieliśmy się dusić w balowych kiecach? Ja miałam letnią sukienkę, i sandałki na sziplce.

Byłam na róznych weselach i faceci albo cały komplecik od garnituru lub spodnie+kamizelka.Natomias kobity starsze to w garsonkach a młode dziewczyny to sukienkach,spodniach+tunika lub zgrabynm kostiumiku-spudniczka+topik+żakiet

Gość imili86
wiesz belletyn akurat podalam przyklad fasonu w jakich chodza a nie identyczny...a z reszta kazdy ma swoj gust jedny woli taki inny takie...tak samo jak wielu sie nie podobaja sukienki slubne prezentowane przez Ciebie...wiesz kazdy ma swoj gust...ile ludzi na swiecie tyle jest gustów

Jedyne co jest pewne i powinno obowiązywać wg mnie zawsze. to to, że kolor biały czy ecru jest zarezerwowany dla panny młodej. I to Ona powinna wyglądać najpiękniej w tym dniu. Dlatego goście powinni ubierać się stosownie, bez przesady. Moja teściowa była na ślubie, gdzie koleżanki panny młodej ubrały spodnie i tuniki. I też było ładnie :-)

Gość oooo 12365
dzieki za odzew-ja mysle ze ubior jednak powinien zalezec tez od pory roku bo garsonki i spodnie z tunika teraz na lato nie bardzo-lepiej jakies zwiewne kiecki ale zarazem eleganckie i tez by sie w tymdobrze czuc

Imili86/ ty chyba nie doczytałaś mojego posta. Przecież tam pisze, że czerwona kiecka podoba mi się bardzo. Poza tym ja też wyrażam tylko SWOJE zdanie, a nie zdanie ogółu - wiem, że ile osob tyle gustów.

Gość ratana 20
a czy czarna sukienka moze byc?

Gość hm a jeśli
a jeśli na ślub kuzyna pójdę w normalnej eleganckiej beżowej spódniczce za kolano i ładnej bluzeczce, do tego korale, bez jakichs tam galowych rzeczy, to chyba styknie? :/ nie będę kurczę balowej sukni wkładała :/

Gość imili86
belletyn to przepraszam...fakt nie doczytałam..eh..ale od paru dni juz jestem wykonczona eh...

hmmm a jeśli--- oczywiście że może być.Ja teraz tez mam wesele i ide w spudniczce lekko za kolano,dopasowana bluzeczka i żakiecik.Dodam że kostium mam jasny i też nie będe się później przebierać

Gość a można iść w jakichś
eleganckich krótkich spodenkach i t-shircie?

Gość czasami wystarczy
ta kiecka Kasi to na spacer po plaży się nadaje a nie na wesele...

Gość czasami wystarczy
o masz - ale pojechałaś z tym T-schirtem i krótkimi spodniami.... A to ma być przyjęcie na plaży?

Nie, ale jak będzie gorąco, to nie wytrzymam w długich spodniach :-O

Gość czasami wystarczy
to idź w kostiumie bikini, bo w spodenkach i koszulce też się spocisz :-)

Myślę, że jednak spodenki odpadają... Idż w spódniczce i ładnym topie a nie będzie ci gorąco.

Ale ja jestem facetem :-O

ups, pardon:) No to może kilt?;) Szkocka krata w modzie:). Powiem zczerze, jakoś nie widzę faceta w szortach na weselu, nawet w upał. Ale zrób jak ci wygodnie - to ty bedziesz musiał zniesć ewentualne obgadanie, bo przecież innych konsekwencji nie bedzie.