Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sobosarć

duża różnica wieku w związku

Polecane posty

Nie do Ciebie \"rozsądnie...\" Założyłam ten Topic aby wysłuchać opinii, bo każdy człowiek ma swoje zdanie i każde trzeba uszanować a nie dlatego aby czytać opinie ludzi bez kultury. A wracając do Twojego porównania - to było trochę chyba nieprzemyślane, mogę więc podać inny przykład, dotyczący róznicy wieku Twojego i Twojej żony: Ty masz lat 15 a podoba Ci sie dziewczynka lat 8. Tak nie można porównywać. Wszystkie inne krytyczne uwagi czytam i nie staram się zrozumieć, dlaczego tak piszą. Wszystkich z forum pozdrawiam i życzę szczęścia!!!!!

Gość tak to się zwykle kończy
niestety, autorko jak jesteś brzydką starą panną, albo panna z dzieckiem potrzebującą sponsora to go bierz i duś jak cytrynę starego pryka, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele i nie planuj z nim przyszłości bo skoda życia

Popełniłam błąd językowy i prostuję \"Każde opinie staram się zrozumieć\". Jezeli chodzi o wygląd to nie będę siebie sama oceniać. Nie jestem panną a on nie sponsoruje mi dziecka.

ale zastanow sie nad wszystkim,milosc w pewnym momencie przeradza sie w cos czego nie idzie przejsc,i dlatego sie zdradza...

Gość łooooooooooo
i chcesz ryzykować swój związek dla starego pierdziela, któremu na stare lat odbija i szuka młodej dupeczki, zastanów się.......miłość jest ze szkła, krucha tak.......

Gość liwendletgoł
znam taką parę.. i ciężko mówić..ale odradzsałabym taki związek. Teraz ona ma ok 55 lat,a on ponad 70. Dla Niej-pełnia wieku. On-dziadek. I nie jest w tym związku dobrze...właśnie przez to. Kiedyś było ok,ale wiek Jego bardzo go zmienił,a Jej jeszcze nie (nie wiem jak to opisac)...

Gość zbyt duza różnica
na początku może być cudnie ale potem już tylko gorzej i nie przeskoczysz tego, natura i fizjologia ma swoje prawa

Byłam z 22 lata starszym mężczyzną, bardzo go kochałam, wrócił do żony. Minął rok, cały czas boli. Też byłam pewna, to on wszystko rozpoczął, starał się. Z dnia na dzień zerwał ze mną kontakt, bawiło go to, życzy mi szczęścia, powiedział mi,że jeszcze poznam swoją wielką miłość i masę innych słów zaprzeczających jego wcześniejszej ,,miłości". Odradzam. Może gdybym była wcześniej po jakichś związkach,a wszystko co piękne i czyste oddałam jemu, 100% zaufania... no a teraz mnie olał. Nawet na smsa nie odpisze, połączenia rozłączał, na 30 minut nie chce się spotkać. Trzeba się pozbierać,a to jest bardzo trudne. Dziewczyny... nie ma co.