Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lookat

Moj ex i ja spimy ze soba od 3 lat po rozstaniu ale ja chce to przerwac!! PoMocy

Polecane posty

Gość up and down

Gość lookat
Hej wszystkim! Nie tylko ja potrzebuje psychologa ale on takze. Jezeli od 3 lat nie daje mi o sobie zapomniec, to cos jest nie tak z jego psychika. Doszlo do tego, ze mam ciagle dola. Chce mi sie plakac, nie mam ochoty nawet poczytac ksiazki. Jak on sie odezwie to oczywiscie swiat od nowa zawiruje. Moj rekord to tydzien czasu zapierania sie ale on mnie blagal o spotkanie. I co? Spotkalismy sie i wcale nie doslzo do seksu. Wiec po co bylo mu to spotkanie? Mogl przeciez isc na piwo ze znajomymi. On tez chyba potrzebuje terapii...

Gość on tez
rozmawialas z nim o tym???

Dziewczyny, jak Was czytam, to.... Wy chyba jakąś obsesję macie na ich punkcie. Trudno mi uwierzyć, że kochacie mężczyzn, którzy tak destruktywnie na Was działają. To nie jest normalne i jeśli sobie z tym nie radzicie, to naprawdę szukajcie pomocy. :O

Gość rozumiem Cie
witam! musze przyznac ze ze mna jest zdecydowanie lepiej! choc z doswiadczenia wiem ze gdy uzywa sie zdania "juz o nim nie mysle" to jest dokladnie na odwrot... wczoraj mialam po prostu gorszy dzien. mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej, rowniez z Wami. lookat to wazne, powinnas zglosic sie do psychologa, jak najszybciej! i zgadzam sie z Toba w tym ze on tez ma problemy.

Gość lookat
Juz nawet myslalam o tym psychologu. Nigdy nie sadzilam, ze popadne w taka paranoje. A wlasnie przed chwila skonczylam ogladac film o Sylvi Plath. Popadam powli w taka paranoje w jaka ona popadla gdy zdradzil ja Hughes. Ja natomiasy jestem uzalezniona od kontaktu z nim.

Gość aurel_ia
Ja cię doskonale rozumiem, mój mąż miła romans taki z uczuciem i wyprowadził się z domu ale jak przychodził do dziecka to zawsze kończyło się łóżkiem. Wkurzałam się na siebie, on chyba też bo niby tamta kochał. Moim zdaniem to było takze ja o niego w ten sposób walczyłam, bardzo kochałam i to była dla mnie namiastka miłości od niego. Ale wydaje mi sie ze to by sie skończyło gdybym poznała kogoś innego...tylko że u mnie koniec był taki ze do mnie wrócił. Ale to zupełnie inna historia.

Gość lookat
A Ja juz nie wiem czy chce aby moj do mnie wrocil :( Z drugiej strony przeraza mnie mysl, ze moge go juz nigdy nie zobaczyc. Jednakze to co nas laczy jest chore . Przeciez on znowu sie odezwie....