Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniolka

Zajnteresowana????

Polecane posty

Gość maniolka

Kobietki mam takie pytanie.Jeśli bie.antyko.wiedomo że masz przepisowy okres,i pojawia się plamienie to te plamienie to organizmu okres? To okres przew.ma się okoł 5 dni,to dlaczeg te plamienia trwaj tak długo?To poco są potrzebna tabletki,przeciesz mają regulować miesiączke.?

Gość tessst
To, co masz po tabletkach, to nie miesiaczka, tylko krwawienie z odstawienia! Miesiczka wystepuje wtedy, gdy ma miejsce naturalny cykl. Tabletki hamuja owulacje.

Gość monika od ratownika
te plaminia to nie okres, tylko krawienie przypominbajace okres - pisze na ulotce, dlatego czasami mozna poszalec i wziacx jedno opakowanie za drugim bez przerwy ;)

Gość kiwi kiwi
a tabletki są potrzebne przede wszystkim jako antykoncepcja a regulacja okresu to tylko "skutek uboczny" ktory ustepuje gdy przestajemy brac bo podczas braniaa nie ma sie swojego okresu ttylko jak napisały kolezanki wyzej krwawienie z odstawienia ktore jest wywołane sztucznie

Gość maniolka
a co to jest krwawienie z odstawieniaz?

Gość maniolka
Lekarz pszepisał mi anty. na wyregulowanie.miesi.

Gość ---mikołajka---
Chyba za bardzo wnikasz... Krawienie z odtawienia jest inne niż miesiączka, przede wszystkim mniej obfite, mniej bolesne, krótsze i po prostu INNE. A tabletki regulują, bo to wlaśnie krawienie pojawia sie przewaznie w tym samym dniu 7-dniowej przerwy.

twoje dlugie plamienie, moze wynikac ze zle dobranych pigulek. Skonsultuj sie z ginekologiem

Gość maniolka
Ale mi chodzi o te plamienia nie okres z tabletki.to kiedy masz te krwawienie z odstawienia jak ty to piszaesz?

Gość maniolka
biore jusz 6mie.to po 6mie. wyszło że mam żle dobrane tabletki?jak plamienie ma teras.?

Gość kiwi kiwi
bierzesz 21 tabsów i robisz 7 dni przerwy a potem znow 21 tabsów i w czasie tej przerwy 7 dni masz krwawienie z odstawienia Ty masz pewnie plamienia w trakcie brania bo to moze sie zdarzyc na samym początku przyjmowania tabsów

Gość maniolka
jak już pisałam biore 6mie.i wszystko było okej i niemiałam żadnych plamień,a teras mam plamienie czyli jestem wrakcje brania 6 opakowania,czyli to niejest moje pierwsze opakowanie tabletek..

Gość kiwi kiwi
tzn ze tabletki są za słabe i nie trzmaja cyklu a pisze się teraZ a nie teras :|

Gość maniolka
dzięki za wyłapanie błędu.będe pisać teraZ Ogromną literkaą .pa