Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dran ale...

Mam za swoje

Polecane posty

Gość Dran ale...

Wlasnie rzucila mnie kochanka. Zdradzilem zone i to tak na calego nie byl to tylko skok w bok. W dodatku zakochalem sie w kochance a ona we mnie. Teraz ona mnie rzucila bo nie chce dalej ciagnac tego w ten sposob. Zona nic nie wie o tym romansie w dodatku bardzo mnie kocha. Moze dlatego nie potrafie jej zostawic. Dobrze mi tak skoro ktos przeze mnie cierpi drugiego kogos ranie mi tez sie nalezy

Gość no należy ci się

Gość to prawda......
ale dobrze, że potrafisz wyciągnąć wnioski ze swojego postępowania.

Gość a ja jestem kochanka
też tak mówię mam za swoje , bo jego żona właśnie sie dowiedziała o nas od niego zresztą i zaczyna stwarzac problemy, i wszystko przestało być takie proste

Gość gonnia
no masz...😴

Gość Dran ale...
Skoro juz wpadlem to teraz przerzucam sie na mojego przyjaciela spod monopolowego - pana Zenobiusza. Moze z nim pojdzie lepiej, podobno jest we mnie zakochany.

a może cię rzuciła dlatego że chcę żebyś jej pokazał żę tobie zależy, ja tez juz tak zrobiłam

może ktoś coś napisze

skoro kochanka Cię rzuciła wnioskuję, że nie wiedziała od początku, że masz żonę, tylko dowiedziała się o tym później i wcale jej się Twój stan cywilny nie podobał.... miała nadzieję, że odejdziesz od żony... Skoro Ty jednak nie zamierzach od żony odchodzić i chcesz mieć kochankę, to informuj potencjalne kandydatki na samym początku o rodzaju układu, jaki możesz im zaproponować...wtedy bedziemniejsze ryzyko, że kochanka będzie dążyła do Twojego rozwodu czy separacji. Taki \\\"uczciwy\\\" (o ile w przypadku zdradzania kogoś można mówić o uczciwości) ma chyba większą szansę na przetrwanie.... Gratuluję kochającej w dalszym ciągu żony... Pzdr

a może żona poprostu nie chce zostac sama

Gość flore
Drań ale... jestem w podobnej sytucji..... jest mi źle, tęsnię za nim, ale wiem, że nigdy nie będziemy razem, że on nie zostawi zony, pewnie dlatego, że ją kocha a ona jego:( na dodatek rozstaliśmy się w okropny sposób:(

Gość flore
a długo trwał Twój romans?