Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa diablica

klub UTOPIA- co za chamstwo!!!

Polecane posty

Gość kolorowa diablica

Przestrzegam wszystkich przed tym "elytarnym" miejscem!Co za buraki, jak pomyśle o tym co mnie wczoraj spotkało to jeszcze mną trzącha.Wybrałam się z chłopakiem na drinka, to był nieplanowany wypad, więc i ubrana byłam normalnie.Nie miałam pojęcia, że tam kartą wstępu jest bluzka z wyszywanym napisem D&G, torebka louis vuitton i najnowsze szpilki od Prady.Buraki nie chieli mnie wpuścić bo nie spełniałam okreslonych wymogów.Dodam, że nie byłam ubrana jak dres, miałam dzinsy, t-shirt i szpilki.Zrobiłam niezła awanture, może to ich czegoś nauczy.Potem mnie przepraszali i nalegali, zebym została.Moja noga nigdy więcej tam nie postanie.

Gość reni.32
jak masz na sobie Chanel i Diora to enter a jak HM, Re albo (ups!) sukienke a'la halke z koronką:P i biale lakierki na metalowym obcasie to WYPAD!!

Gość poznan cluby
no wiesz w poznaniu w SQ jest podobnie. bo to przeciez podobno najlepszy CLUB w polsce. zenada. rozumiem ze selekcja musi byc ale aby nie wpuszczac dresow i totalnych blachar. elitarne kluby oceniaja czlowieka po wygladzie. smutek:(

Gość kolorowa diablica
dla mnie to obciach chodzić gdzieś, gdzie w drzwiach wysztafirowana panienka albo koleś ubrany tak, jakby miał wypadek drogowy w sekendhendzie decydują, czy możesz wejść. słyszałam, że to już tylko rozrywka dla zakompleksionej młodzieży, która wpuszczona do takiego przybytku wreszcie czuje się dowartościowana.

Gość kolorowa diablica
zapomniałam dodać że miałam pikowaną kurtkę z kreszu koloru różowego :classic_cool:

Gość a wiecie do czego to prowadz
SQ ? :) Boże kumpel jest tam bramkarzem więc nawet w dresie by mnie wpścił ale to jest beznadziejny klub..... muzyka to takie dna ze szkoda gadac, kolesie to chude szczurki studenciny z kasa od starych, a laski, pseudo elegancko ubrane ( co druga gruba dupa) szukajaca frajera :D chcesz sie w Poznaniu dobrze pobawic to idz do Shamrocka, Balzacka

Gość Sedzia ..Dreedddddd
mi by bylo wstyd isc do takiego lokalu ....podobalo mi sie raz w telewizji WTK jak wysmiali chlopacy klub POST DALI w Poznaniu, reporterka pyta dlaczego tu jestescie a oni " Bo jestemy snobmi i przyszlismy sie lansowac " i smiech :D:D:D

Gość poznan cluby
do a wiecie do czego to prowadzi============== do SQ by cie nie wpuscili w dresie bo bramkarz tam tylko stoi i nie ma nic do gadania. to selekcjoner wpuszcza czyli musialbys jego znac:) a muza w SQ jest wporzadku szczegolnie w pt i soboty. dziedziniec to juz w ogole bajka. natomiast shamrok dla mnie masakra tak jak wszystkie inne terytoria i tego typu pseudokluby. post dali spoko tylko ze tam cos takiego jak selekcja juz dawno wymarlo i wchodza tam wszyscy ktorzy chca. a ze pol miasta zna jednego z bramkarzy- pozdrawiam:) to jest tam sped bydelka i przeglad ludzi od A do Z.

Gość a wiecie do czego to prowadz
Znasz pojecie slowa ironia ?:) Nie musze znas selekcjonera bo zawsze jak bramka sie ze mna wita to mam automatycznie droge wolna :) muzyka masakra , jak tego mozna sluchac ? 100 razy leszpa w Piano Barze. o dziedzincu nawet nie wspomne lans i bans za 40 zl wstepu :D a co ci nie pasuje w tych klubach ? :)

Gość wszystko
:-o

Gość pronto połysk i błysk
nie znoszę lanserstwa i pozerstwa, więc też omijam ów "warszafski" klubik z daleka :)

Gość wszystko
tam bawi się typowa sztuczna,plastikowo-silikonowa,pozerska,lansiarska warszafka:-P

Gość pronto połysk i błysk
a my jesteśmy zazdrosnymi biedakami, którzy przechodząc Jasną 1 spoglądamy ze smutkiem i łzami w oczach na napis UTOPIA :( tragedia.

Gość bąbelek22
no cóż, rozrywki dla elity również muszą istnieć, to całkiem naturalne, że jeśli wydałaś na torebkę 800euro, a na buty 2 razy tyle to nie masz ochoty patrzeć w przeciętnym klubie na zwykłą dziewczynę, ubraną w "bazarowe ciuszki" bawiącą się równie dobrze jak Ty :)