Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahh

Co na kaca giganta?

Polecane posty

Gość ahh

Pomocy, umieram....:-(

Gość beeznadziejny.
duuuuużo vit. C...wapno i duuuużo cukru..

Gość ahh
Poważnie pomaga?

Gość ja zawsze przed snem
tuż po ostrej imprezie jem łyżkę cukru i wypijam dwie szklanki wody mineralnej - następnego dnia czuję się ok.

Gość ioiwhxdiqhwd qjhwduiqwhduiw
wiem ze wazna jest i glukoza jak i zjedzenie czegos tlustego i kalorycznego ale ja zawsze na takim gigancie mam straszne mdlosci i wymiotuje straaaasznie!!! nie ma mowy o tym bym byla w stanie cokolwiek zjesc a nawet wypic. bol glowy itd to nic w porownaniu z tym ze mi tak niedobrze.. co robic w takiej sytuacji? zawsze po takich baletach spedzam caly dzien w lozku i nie jestem w stanie sie ruszac...

Gość mozna nawet do 3 miesiaca
jak nie wymiowujesz - najlepsza jest jajecznica na solidnym tluszczu np na boczku, z serem zoltym, do tego herbatka z cukrem

Gość mozna nawet do 3 miesiaca
do dziewczyny, ktora wymiotuje - zjedz cos tlustego przed imprezka albo przegryzaj a nie przepijaj, albo po prostu - nie pij tyle na imprezie

Gość Struna 50
o matko - ile ja sie w życiu nacierpiałam w tym temacie. I nigdy nie zawaliłam pracy! Ale musiałam wyglądać.... fatalnie! od nowego roku powiedziałam sobie : NIGDY WIECEJ! I CZUJę SIę wolnYM CZłOWIEKIEM :) RADZę WSZYSTKIM

Gość czyli Struna już nie pijesz
???I bardzo dobrze;)Ja też postanowiłam dać sobie spokój z ostrym chlaniem,raz na jakiś czas piwko albo lampka wina czy szampana w zupełności wystarczy:-PMam dość wódy i w ogóle alkoholu:-oWięcej on przyniósl w moim życiu złego niz dobrego...ileż ja głupot zrobiłam przez niego,ile strat na zdrowiu:-(KONIEC Z NIM!!

Gość ioiwhxdiqhwd qjhwduiqwhduiw
to ja zygajaca.. hm czesto mi sie takie cos nie zdarza.. ale coz mam 19 lat, zycie studenckie przede mna.. hehe. najczesciej zdarzalo mi sie pic na pusty zoladek.. choc wiem ze nie wolno.. ale nawet jesli cos jem to i tak nie ma roznicy.

Gość *Dominika*
jajecznica!!!!!!!!!!!!!:D w brainiacu robili test i wyszlo ze porzadne sniadanie np (jajka na bekonie) sa najlepsze i bija na glowe picie na kaca piwa, branie tabletek itp. ja dzisiaj tez sie leczylam po sobotniej nocy kupały a rano mialam jajecznice i bylo ok:D a pilam naprawde duzo;)

Gość Kryychha
Na kaca giganta to już raczej mało co pomoże. Trzeba odespać i dać sobie czas na regenerację... A na przyszłość pamiętaj żeby po skończonej imprezie wypić Alcovit,m wtedy kaca unikniesz.