Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kochammm

Załamka

Polecane posty

Moj facet wyjechal na weekend na spotkanie integracyjne z firmy i sie totalnie zalamalam. Wyjechal do miasta, w ktorym mieszka jego byla i od wczoraj zero oznak zycia. Chyba sie zaraz porycze:( Ja oszaleje zaraz:( Dlaczego faceci to takie swinie:(

Gość zmartwiona i ...
dziewczyno, nie zamrwiaj sie. sorry, co ja gadam, wlasnie sama sie zamartwiam bo moj facet tez wyjechal i nie daje znaku zycia. mnie sie w nocy snia koszmary, bo wiem jak jest ne fetiwalach. piwo leje sie litrami w wtedy nawet najwierniejszy facet moze stracic glowe. wlasnie dzisiaj snilo mi sie, ze jutro ktos mie wysle zdjecia jego z inna laska. co za stres.

Gość zmartwiona i ...
ja tez. chyba pojde poczytam ksiazke. nie martw sie. ja musze jakos do jutra dotrwac.

ja niestety tez do jutra:( no ale co ja jemu powiem jak przyjedzie:( w tej chwili mam ochote mu krzywde zrobic:P moze mi przejdzie do jutra:P

wiesz co always_ virgin_ co bys pomyslala, jezeli facet nie daje znaku zycia drugi dzien:( pewnie tez to zachwialoby Twoje zaufanie do niego:( ja w tej chwili jestem przerazona, bo nie wiem co sie z nim dzieje:(

fakt, nie zadzwonił, nie napisał, ale to nie znaczy, że Cię zdradza. zapewne nie ma czasu, a jak juz ma to nie pomyśli o Tobie - coż, nieodpowiedzialny, niechcący zrobił Ci przykrość. ale, żeby od razu doprowadzać się do szaleństwa z tego powodu? masz powód, by się wściekać, ale to, co wyprawiasz to jest chorobliwa zazdrośc i brak zaufania. takie przynajmniej jest moje zdanie.

Gość zmartwiona i ...
ja tez ufam swojemu facetowi ale jednak takie glupie mysli przychodza czasem do glowy. po prostu wiem jakies zycie i czesto wiedze pary, ktore sie rozstaja bo ktos wyjechal, zapomnial, napil sie itd. pozatym jak pisze, wiem jak jest na fetiwalach, duza ilosc alkoholu potrafi zrobic swoje a potem jest placz i lament, ze tylko raz, bo po alkoholu i sie nie liczy i w ogole nigdy wiecej. moge sobie teraz siedziec i powtarzac, ze on sie pewnie tak dobrze bawi, ze nie mysli o tym ze ja sie martwie. nie moglam pojechac za granice na fetiwal bo za pare dni obrona. proste. zyjemy na odleglosc juz dwa lata i jest dobrze ale jednak ...

hmmm... i uspokoiłby Cię telefon od niego? a nie pomyślałaś, że może zadzwonić, powiedzieć,że tęskni,a i tak czy siak Cię zdradzić. to zależy od faceta i od tego,czy mu ufasz. więc proszę Was, nie tragizujcie.

Gość zmartwiona i ...
martwi, ze sie nie odzywa bo normalnie jednak sie odzywa. a jak sie nie odzywa to wyobrazam sobie, ze ma lepsze zajecia. a jakie sa te lepsze to juz niestety wyobraznia podpowiada.

Gość zmartwiona i ...
mam tendencje do martwienia sie na zapas niestety i czasem musze sie wyzalic. wiadomo najlepiej na forum bo wsrod bliskich nie mam zrozumienia. wszyscy mi odradzali zwiazek na odleglosc, i chociaz jednak moze po dwoch latach dotarlo do nich ze to moze sie udac to musze wyjsc z twarza. zreszta co ja bym uslyszala? wiekszosc kolezanek tez przez jakis czas zylo na odleglosc. czasem jedna strona wyjechala na studia czy do pracy, czy na stypdenium i zadne z tych zwiazkow nie przetrwal proby czasu. wiec uslysze, ze wszyscy faceci sa tacy sami. moj facet jest inny. przynajmniej wierze, ze jest i mu afam ale ... no wiadomo jak jest.

wiem jak to jest mieć kogoś na odległość, ale wiem też, że trzeba ufać.bez zaufania i z taką tendencją do zamartwiania wykończysz się. on naprawdę daje Ci tyle powodów, żebyś mu nie ufała? rozumiem gdyby miał cały czas wyłączony telefon - może coś mu się stało. ale takie wyjazdy są zaplanowane zazwyczaj co do godziny. rozumiem,ze ci przykro, ale nie popadajmy w skrajność i chorobliwą zazdrość. uspokój się, bo takie sfrustrowanie ani nic nie pomoże ani niczemu nie zapobiegnie. to tylko źle na Ciebie wpływa. na Wasz związek pewnie także.

Gość zmartwiona i ...
nie daje mi powdow, zeby nie uafac ale jak sie nie odzwywa chociaz ma wlaczony telefon bo smsy wyslane z rana doszly, to chyba oze odpowiedziec co...

Gość zmartwiona i ...
i co ? telefon jednak wylanczony. festiwal to festiwal, miedzy koncertami sa przerwy conajmniej 20 minut a juz zwlaszcza jak sie jedzie samemu to chyba ma sie czas na wyslanie smsa ze sie zyje. heh.

Gość vxbc c
jest zajety na bank chyba nie myslisz ze spedza z nia czas, ile ty masz lat?