Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnemmonic

Uwaga! Lampucery atakują

Polecane posty

Gość nkbkbb
te dziewczyny sa fatalnie ubrane... źle świadczy o nich to że pozują w wyuzdanych pozach na zdjęciach w necie, ale myslę że to kompleksy tak próbuja leczyć, może ktoś je skrzywdził??? ...w gruncie rzeczy to pewnei smutne dziewczyny, trochę zagubione... a pod maską wampa kryją się być może wspaniałe dziewczyny...

zmywam się stąd. szkoda czasu na takie chore spory. \"le style, c\'est l\'homme\" - styl to człowiek. poza tym jest powiedzenie,że gusta nie podlegają dyskusji ;)

Gość 3432423
te dziewczyny ktory wy tu ta kzachwalacie sa po prostu brzydkie pryszczate i ubieraja sie za tanio..

Gość a mój 46
hipokryta mąż gapi się na takie laski na ulicy, aż mi jest głupio:(

Gość a ja nie mogę otworzyć
wyskakuje, że folder niedostepny:-( a też chciałam się pośmiać

Gość rzeczywistość imienia mućki
eeeeeeeeeeh... owszem zdjęcia są zrobione byle jak, dziewczyny mają tandetne gusta, najprawdopodobniej Dostojewskiego nie czytają ale ja czytuję i powiem wam, że nie będę wypisywał bredni, że wszystkie takie wstrętne i brzydzę się nimi, i tylko naturalność i inetlekt się liczą :D gówno prawda. Lubię kobiety, które jakoś eksoponuja swoją kobiecość, erotyzm. Inna rzecz, że można to robić lepiej lub gorzej. Potem rzekomi wielbiciele naturalności oglądają się za takimi, mówiąc jakie one wstrętne :D Zawsz szukałem kobiet, z którymi miałbym o czym porozmawiać i które potrafią być sexy. Szare myszki o imażu pseudofeministki, zeby nie wiem jak ładne - odpadają. Muszą być obcasy, makijaż i tak dalej.

Gość koolia
o co chodzi, ładne dziewczyny. Nie podobają sie wam ciuchy, makijaż, zdjęcia (niektóre wyglądaja jak z odlotów)? Facetom to się podoba i nie mówmy tu o naturalności bo zaden facet nie wie co to znaczy.

Gość rzeczywistość imienia mućki
Tworzy się taki obraz jakby, mężczyzna intelignetnego nie interesowało nic tylko intelkt i naturalna uroda :D Tak sobie myślę co ten Arthur Miller widział w M.Monroe? Fakt, długo ze sobą nie byli, ale w tych sferach praktycznie nie ma długich związków. Co facrt inteligentny w niej widział? Po prostu pociągała go swoim wdziękiem, urodą, erotyzmem. Erotyzm, niepodbudowany makijażem, ubraniem, wysokimi obcasami jest dobry dla młodziutkich dziewcząt, potem tzw naturalność jest już zazwyczaj szarością.

Gość koolia
no właśnie a propos widzieliście nowa żonę Dorna?

mi sie tez nie podobaja rozowe landrynki..i wcale im nie zazdroszcze bo nie cierpie rozowego koloru i nigdy bym nie wsadzila na dupe rozowej kiecy i np. balych kozaczkow w czerwcu...bo taka moda panuje... hihih dla mnie to plamiary....a fuuu