Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnemmonic

Uwaga! Lampucery atakują

Polecane posty

Wczoraj ktoś założył tutaj temat w którym pokazał fotki kobiet jakie się facetom podobają (normalnym facetom, nie dresom). To teraz ja tak dla odmiany pokażę wam zdjęcia tzw. lampucer, od których każdy zdrowo myślący facet ucieka na odległość, ew. szuka przygody na jedną noc. Oto przykład tego jak każda szanująca się kobieta wyglądac nie powinna: http://voila.pl/sjixw/ Jak ktoś ma więcej tego typu przykładów to proszę dodawać.

Dziewczyna na górze po prawej - masakra!

Gość ssseba
Rzeczywiście panny mają fatalny gust. Ale gdyby tak nad nimi popracować to myślę że dałoby się to naprawić. Czasem wystarczy się inaczej ubrać.

Gość ssseba
no dobra, ale może nie każda z nich jest od razu dziwką. Np. tej dziewczynie: http://voila.pl/sjixw/index.php?3 całkiem dobrze z oczu patrzy :) Jest ładna, ale ubrana fatalnie. Gdyby się nią zajął jakiś stylista to efekt mógłby być naprawdę dobry.

Gość Sedzia ..Dreedddddd
"de gustibus non disputandum est" wam sie niepodoba wasze prawo, ale innym moze sie podobac, ocenianie ludzi po wygladzie to domena pospolstwa i plebsu....

jak uważasz. dla mnie ona juz jest \"pusta\", jej styl o tym świadczy. niestety znam wiele takich. niby prócz tego okropnego stylu maja sympatyczny uśmiech, to i tak jest w nich cos takiego fu :o ale to przecież tylko moje zdanie.

Gość Sedziaa ..Dreedddddd
ale one nie maja sie podobac wam tylko nam :), skoro sa chetni na takie panie to dlaczego je krytykujesz?

Te wyżej też trochę lampucery, ale moim zdaniem nie aż takie jakie ja pokazałem. Sedzia Dredd > ja nie znam osobiście faceta, któremu by się takie panny podobały. Widuję jednak czasem takie na mieście jak prowadzają się z dresami.

Gość Sedziaa ..Dreedddddd
gdzie napisalem ze mi sie podobaja ? Mnie w domu nauczyli ze o wartosci czlowieka swiadcza jego czyny nie wyglad, ale widocznie staroswiecki juz jestem....hmm a jakie dziewczyny powinny sie podobac nam ? Chce wiedziec wedlug was co nam sie powinno podobac,,,,

Gość ble faktyznie
jaki opis tej kofaniutkiej, obczajcie: Dziekuje za 52 nieuzasadnione "1" ;] Zal mi was ;] i dalej: Mój Opis Może Być Trochę Nieobiektywny, Bo Subiektywny Co lubię: Dostawac Prezenciki... ;-D Dluuuugo Spac... ;-) :zakochany: Imprezki :D :zakochany::zakochany: :zakochany::zakochany: Zasilone Konto Na Komci..;-D :zakochany::zakochany: :zakochany::zakochany: Gadusiac na gg... Mała dziwka :O

Gość pieprzeni hipokryci
tylko że każdy z was, bez wyjątku, obejrzy się za taką na ulicy, pomyśli o niej jak o fajnej dupci, oczywiście teraz napiszecie, że się obejrzycie bo się rzuca w oczy...szare myszki w ogromie takich "lampucer" też się rzucają w oczy, ale ich jakoś nikt nie zauważa. po obejrzeniu się pomyślicie o seksie z taką, raz, drugie, trzeci ano się spodoba, a na dziewczyne weźmiecie sobie ciche, skromne, żeby ugotowała, nie miała za dużego powodzenia...prawda, hipokrytyczne świnie:)....a weźcie sobie te wasze pragmatyczne miłostki, w duupę schowajcie. prawda taka, że aby związek przetrwał, kobieta musi wzbudzać w mężczyźnie wszelakie emocjie, od dzikiego pożądania, po poczucie "przydatności" a ty się virgin, nie dziw, że ciągle jestś virgin :D :P

Gość laurittka
Przeciez to oczywiste, ze inne dziewczyny podobaja sie facetom "na poziomie" i inne miesniakom z silowni czy tez zelowcom.

sędzio, jak najbardziej masz poglądy słuszne, jestes współczesny i w ogóle. to ja jestem jakaś dziwna, bo według mnie, jakl laska się tak ubiera to ma generalnie jeden cel - dowartościować się tym, ze faceci się za nią oglądają. a ogladają się i myslą \" fajnie by z taką ...\" :o kiedyś obserwowałam facetów, gdy jedna moja znajoma się tak ubrała - tak dla jaj. wcale nie jakaś ładna, nie przykuwała urodą męskich spojrzeń - póki się tak nie wystroiła. dwóch na trzech facetów się obejrzało za nią. szkoda, ze jak miała jeansy na tyłku to się tak nie oglądali... tak więc według mnie takie laski są puste, bo w ten sposób chcą zwrócić na siebie uwagę i się dowartościowują tym...:o

Gość laurittka
pieprzeni hipokryci, i co z tego ze facet sie za taka obejrzy, skoro nie bedzie chcial z nia gadac?? Taka moze tylko dupe wypinac przez cale zycie. Celem kobiety ma byc zwracanie jak najwiekszej ilosci mezczyzn na ulicy??

Gość ja sie obejże pewnie że tak
blond barbi to moj ideał urody charakter to juz inna sprawa

Gość pieprzeni hipokryci
przeczytaj mnie uważnie, po obejrzeniu się, przychodzą myśli i chuci, a od nich przy sprzyjających okolicznościach niewiele do realizacji. widziałaś kiedyś jakąkolwiek kochankę "faceta na poziomie" ?? oczywiście teraz napiszesz, że faceci na poziomie nie miewają kochanek :D. ...niewiele różnicą się od tych dziewczyn - a w domu cicha, skromna, przeciętna żoneczka :).

pieprzeni hipokryci - tak, jestem paskudnym pasztetem, brzydka, gruba, wstrętna i w ogóle odrzucająca. do końca życia będę virgin, bo nikt mnie nie zechce :D dziękuję Ci, że mi uswidomiłaś to, że nie mam szans na seks :D :D

Gość pieprzeni hipokryci
ależ proszę :) virgin

Gość pieprzeni hipokryci
"tak więc według mnie takie laski są puste, bo w ten sposób chcą zwrócić na siebie uwagę i się dowartościowują tym... " to ty jesteś moja droga pusta, jeśli mierzysz wszystkich miarą swojej koleżanki :)

Gość pieprzeni hipokryci to pewnie
jakas brzydula ew przecietna szara myszka ktora zazdrosci tym laleczkom urody. i nie mow ze tak nie jest. po co sie tak unosisz?

a nie poradzisz mi jak to zmienić? może kupię sobie takie długie szpile zapinane do ud, do tego czarna skórzana mini, bluzeczka z duuuuuuuuzym dekoltem, stanik push-up.... :D od razu mnie rozdziewiczą :D

Gość frutisruti
"zazdrosci laleczkom urody" - chyba zartujesz:) takie "cos" bez makijazu jest nie do rozpoznania. Nie kazdy ma taki prymitywny gust jak ty

Gość pieprzeni hipokryci
pieprzeni hipokryci to pewnie >> masz rację, bywam szarą myszką i bywam taką "lampucerą" :). a dlaczego? bo widocznie mam taki zjeebany gust, bo uwielbiam swoją kobiecość i tak się podobam swojemu mężczyźnie, bo tak działam na jego zmysły...gdy nie jestem szarą myszką - bo wtenczas studiuję, pracuję, gram na pianinie, działam w wolontariacie i domach opieki społ...ale oczywiście przecież każda "pusta" tak robi, prawda virgin :) ?

Gość Sedziaa ..Dreeddddd
Zreszta jakby wszyscy wygladali tak samo to by bylo nudno...wbrew pozorom te drugie wklejone dziewczyny maja identyczna urode roznia sie tylko iloscia makijazu i ciuchami .....a w 5minut z tych pierwsze idzie zrobic drugie.... Przeciez kazda kobieta chce zwrocic uwage facetow...jedna w nachalny sposob druga w mniej nachalny, wazne ze kazdy osiaga swoj cel i jest szczesliwy...... I skad ta zawisc ? Nie zauwazylem zeby wymieniane przez was dziewczyny zkladaly topici o innych.....