Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliv

Młodszy mąż

Polecane posty

Gość Oliv

po 3-letnim związku oświadczył mi się mój mężczyzna, problem(jeśli tak to można ująć) polega na tym, że jest 13 lat młodszy ode mnie (ma 27 lat ja 40). Jesteśmy razem bardzo szczęśliwi ale i dobrze nam ze sobą ale kompletnie mnie tym zaskoczył

Gość kiedyś tu byłam
ale ci dobrze.........:)

Gość realitta
a bedziesz szczesliwa w wieku 50lat?? Teraz pewnie sie jeszcze trzymasz, ale majac 50lat bedziesz BARDZO odstawala wygladem od meza....

Gość realitta
Ja wyszłam za hipopotama i dzięki temu nie wzbudzam sensacji bo pasujemy do siebie jak ulał :)

Gość zaspana jaola
no skoro jestescie szczesliwi to jaki problem???

znam przypadek takiego zwiazku. nie chodzilo o pieniadze, bo zadne z nich ich nie ma. sa w o tyle lepszej sytacji, ze obydwoja sa od was strasi i roznice mniej widac. bardzo szczesliwi ludzie;]

Gość bhu
przerabiałam to 21 lat temu! Mialam 40 a on 24. Dziś mamy 20-letnią córke i jesteśmy najszczęśliwszą parą na świecie- i tak było przez te całe 21 lat. Z jego strony nie była to chwilowa fascynacja.Też miałam obawy, że mu się znudzę itp. no i oczywiście jak będzie z seksem za te 20 lat. Wszystko ułożyło sie super i ciągle jest świetnie choć mam prawie 61 lat a on 45. A seks...przyjemny jak nigdy!!!