Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DONATELLA-SHOP

ORYGINALNY ARABSKI KOHL DO OCZU

Polecane posty

Gość DONATELLA-SHOP

Produkowany ze sproszkowanych naturalnych barwników. Pozwala osiągnąć orientalny i zmysłowy wygląd oczu. Zamyka naczynka krwionośne w oku, dzięki czemu białka robią się śnieżno białe, uwydatnia kolor tęczówki. Oprócz roli kosmetycznej, kohl spełnia rolę zdrowotną. Arabowie uważają kohl tzw. szminkę do oczu za znakomity środek profilaktyczny i leczniczy. Kohl stosowany jest w krajach arabskich, aby zapobiec takim chorobom oczu, jak jaglica (trachoma, zapalenie oczu) czy stany zapalne spojówek. Niweluje szkodliwy wpływ słońca i piasku, ale przede wszystkim kohl spełnia rolę estetyczną, sprawia, że oczy stają się piękne i naprawdę tajemnicze, dzięki niemu można wyczarować olśniewający i orientalny makijaż. Efekt utrzymuje się na oczach do 16 godzin. Opakowanie przy codziennym stosowaniu starcza na około 3 lata. http://www.allegro.pl/item206675253_oryginalny_arabski_kohl_z_naturalnych_barwnikow.html

Gość do chomik
sorry, ze zupełnie nie w temacie, ale nie ma do ciebie zadnego kontaktu a mi potrzebne info o karite z mazideł? czy ono jest bez dodatków w postaci olejków itp i 100proc naturalne? wiem że kupujesz tam

:) tak Mazidłowe karite jest czyste - bez żadnych dodatków, naturalne i NIERAFINOWANE. IMHO najlepsze ze wszystkich jakie próbowałam. ps. przy kazdym produkcie w mazidłach jest Karta techniczna - tam jest dokładny opis kazdego ze składników uzytych w produkcie (konserwantów itd).

Gość sarenka23
kupiłam kohl i nie wiem co z nim zrobić. Proszek sie sypie :(

Gość alasdi
no mam ten sam problem:D

Gość jade..
Instrukcja nakładania: należy zanurzyć patyczek w proszku; pod oko podłożyć chusteczkę higieniczną bądź płatek kosmetyczny aby uniknąć osypywania się proszku w trakcie nakładania; patyczek należy przyłożyć równolegle do oka po wewnętrznej stronie powieki; zamknąć oko tak, aby patyczek dotykał jedynie domkniętych wewnętrznych stron powiek; poruszyć patyczkiem w prawo i w lewo tak, aby proszek pokrył całą wewnętrzną stronę powieki; otworzyć oko i poczekać kilka minut na "efekt wybielenia białka" z aukcji: http://allegro.pl/najtaniej-oryginalny-kohl-eva-egipt-i1205398802.html

Gość lalalalalalala
czy moge znalezc gdzies w waszawskim sklepie ten kohl do oczu?