Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katażyna xD

depilacja bikini, pomocy!

Polecane posty

Gość katażyna xD

Otóż, mam problem z nadmiernym owłosieniem okolic bikini. Depilowałam się zwykłą golarką, ale włoski szybo odrastały i w dodatku pojawiały się krostki i podrażnienia. Niekiedy włosy wrastały w skórę. Po jakimś czasie zaczęłam obserwować, że włosy rozrastają się, są coraz gęstsze, grubsze i mocniejsze i w dodatku rosną mi już po wewnętrznej stronie ud. Teraz depiluje się bardzo rzadko, tylko wtedy gdy naprawdę muszę, ponieważ boję się że będą sie rozrastać jeszcze niżej... Mam dopiero 16 lat i nawet boje się myśleć jak będzie to wyglądało za kilka lat.. Nawet gdy sie nie depiluje włosy i tak się zagęszczają i są okropne :| Nienawidzę tego i nie wiem co robić. Nie ma opcji żebym zrobilła jak narazie to laserem. Również do kosmetyczki nie chce chodzić. Po pierwsze wsydzę się, po drugie nie mam na to funduszy, a przecież trzeba to robić regularnie co miesiąc żeby nie mieć tych potwornych kłaków :/ Co robić? ? ?

a moze plastry z woskiem?a jak juz calkiem kasy nie masz to sobie paste cukrowa zrob

Gość katażyna xD
plastry z woskiem nic nie dają... chyba zrobie jak mi radzisz

Gość *Dominika*
ja uzywam kremu do depilacji okolic bikini.nie jest wcale drogi. mi nic po tym nie wrasta i nie mam podrażnien a chemia osłabia wloski

Gość katażyna xD
też kiedyś używałam:) i chyba do tego wrócę skoro mówisz że osłabia włoski...