Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiii

Prosze o rade zapalenie pochwy

Polecane posty

Gość jupiii

Od 2 dni (po skonczeniu miesiaczki) mam silne swedzenie i pieczenie pochwy i sromu oraz biala wydzieline. Nie moge normalnie siedziec, bo tak strasznie swedzi. Podejrzewam bakteryjne zapalenie pochwy,ale nie jestem pewna, gdyz jest kilka rodzajow. Czy sa jakies domowe sposoby, aby zmniejszyc swedzenie, gdyz dzis jest niedziela i nie ma zadnego lekarza. Mam tez clotrimazolum krem 1%, ale nie wiem czy jest to odpowiedni sposob na zmniejszenie objawow. Prosze o rade ...

Gość Tataratka
To nie musi byc zapalenie pochwy.Moze to byc uczulenie na konkretne podpaski, tampony.Tymczasowo możesz smarować Clotrimazolem lub zapytaj panią w aptece-może coś poleci.Wiem,że takie uczulenia zdarzają się często- dają objawy podobne do opisanych przez Ciebie, zwłaszcza, ze pojawiły się po mięsiączce.

jak dla mnie to grzybica. idz do lekarza nawet pierwszego kontaktu i popros o clotrimazolum w globulkach. najlepiej wykup sobie kilka opakowan zeby miec w apteczce podrecznej

Gość jupiii
Dzieki, tez myslalam, ze to moze byc pzez tampony. W ostatni dzien miesiaczki mialam juz brazowa kleista wydzieline. Czy moglam zarazic tym mojego faceta??