Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonikaa

Co i jak po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?

Polecane posty

Gość słonikaa

Mam kilka pytań. 1. Czy mogę przerwać zażywanie tabletek po roku stosowania bez konsultacji z lekarzem? 2. Czy jest szansa ze schudnę (lekko przytyłam podczas brania) 3. Co z cellulitem? (podczas brania pojawił się i jest bardzo "uparty" :P ) Proszę o odpowiedz... Buziaki pozdrawiam:*

Gość ---mikołajka---
Myślę, że możesz przerwać. Mozliwe że bedziesz mieć dość nieregularne cykle, ale nie jest to reguła. A co do cellulitu to fakt on jest bardzo uparty i nie sądze aby tak po prostu zaczął sam z siebie znikać :(

Gość jupiii
1. Nie proponuje bez konsultacji. To bedzie szok dla twojego organizmu i lepiej zebys byla pod kontrola 2. Mozesz zrzucic kilka kg, ale napewno nie od razu 3.Cellullitis. Mhh Bedzie gorzej. Zdrowe odzywianie i sport. Rower, rolki, plywanie. Nie wierz w diety cud i masaze przeciw cellullitowe. To nie pomaga.

Gość ...................../........
1. Oczywiście że możesz jeśli tylko weźmiesz wszystkie tabletki z ostatniego opakowania. Lekarz nie jest Ci do niczego potrzebny chyba, że bierzesz te tabletki ze wzgl zdrowotnych. 2. Jest szansa 3. Z nim nigdy nic nie wiadomo....