Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona o chłopaka

Czy jest tu jakiś lekarz???Pomocy!

Polecane posty

Bardzo prosze o pomoc! Od rana mój narzeczony fatalnie się czuje, początkowo były to bóle brzucha,głowy,mdłości i ogólnie fatalne samopoczucie.Myślałam że może zatruł się czymś (choć jedliśmy to samo i mi nic nie jest) i zaparzyłam mu miętę.Jednak objawy zamiast ustepować, nasilają się, pojawiła się gorączka...Wypił Coldrex Max Grip i 3 herbaty miętowe i nic :( Nie wiem już jak mu pomóc a widzę że jest z nim coraz gorzej... Najgorsze że nie może nawet (sorki za dosłownośc) zrobić nic w toalecie - jest totalnie zablokowany. Co to może być i jak mu pomóc???Strasznie się męczy...:(

Gość jusiek
daj mu alax pomaga

Gość nie chce straszy ale takie sa
objawy groznych chorob, m.in. sepsy i ptasej grypy. moze trzeba zadzwonic na ostry dyzur

Gość o jezusie
dokladnie, jedzcie na pogotowie jesli jest faktycznie w takim stanie a nie siedz kobieto na forum!!!

Mój mąż miał takie objawy przy ataku kamicy nerkowej, też nie wiedzielismy co sie dzieje, dopiero jak pogotowie przyjechało to zabrali go do szpitala i tam sie wszystko wyjasniło. Także dzwoń po pogotowie, bo to są niepokojące objawy!

właśnie poszedł do łazienki i słyszę że wymiotuje :(

wrócił. mówi że zwymiotowal chyba wszystko co wczoraj zjadł (dziś prawie nic nie tknął),no i że jest trochę lepiej...

satine - kochana jesteś:) mówi że jest lepiej, nie mam smecty, pije po raz kolejny gorzką miętę... nie wiem co to jest - czy to mogło byc zatrucie - ale skąd ta gorączka i bóle głowy?

Ja rozumiem, że jest XXI wiek, ale (do cholery!) NIC nie zastąpi wizyty u lekarza!!! Zapakuj chłopaka w samochód i jedź z nim do jakiejś przychodni czy prywatnego gabinetu lekarza.

Gość to mogło byc zatrucie ...
ale jak nie polepszy się zdecydowanie zalecam wezwanie pogotowia...

Gość a może to wyrostek robaczkowy
?? Nie bagatelizujcie takich objawów.

Gość to mogło byc zatrucie ...
a smecte mozesz mu dać nie zaszkodzi...dużo powinien pić ...🖐️

Ja równiez radziłabym Wam podjechać na pogotowie, albo zadzwonić żeby przyjechali. Jesli On ma temperaturę, to nie jest dobrze. Jeśli po wymiotach bedzie tylko chwila ulgi, to pakuj Go w samochód i smigajcie do lekarza.

Gość w dobie XXI wieku nie trzeba
chodzić do lekarza... wystarczy porada na forum... to ni echłopak jest chory ale autorka... mozesz zadzwonic na pogotowie i tam powiedzą ci co robić!!! BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!

zabieraj go do lekarza, już, teraz!!! przy sepsie mozna zejść w 2 dni a jednym z objawów jest wysoka temperatura!!! znam przypadek, ze 30latek w 2dni umarł w tmy roku na sepsę to nie są żarty, tylko w tym kraju nie ma świadomości i statystyk!!

słuchajcie dostał jakiś dziwnych drgawek i mówi, że mu zimno

Gość na pogotowie
takie objawy miał mój brat - diagnoza: rozlany wyrostek.. Nie życzę tego ale najlepiej jechać na pogotowie

Ty nie patrz co on mowi, bo on bedzie gral twardziela do skutku....dzown po to pogotowie

Gość NAWET PO WYPOWIEDZIACH
bez przesady z ta sepsą!!! naoglądaliście sie telewizji!!! a wczesniej to jej nie było??? wyrostek ostra kamica a nie tam odrazu sepsa...

Gość do autorki..................
ty jesteś albo niedorozwinięta albo...brak słów na reakcje z twojej strony dziewucho. internauci nic mu nie pomogą, od tego są lekarze!!! jeśli zostało ci trochę oleju w tym głupim łbie wyłącz kompa i dzwoń po pogotowie, pindo bo on może zejść!!!!! :P

to może być też atak woreczka żółciowego, podaj mu No-Spę, jeśli masz w domu, trochę ulży...

Gość NAWET PO WYPOWIEDZIACH
ej no nie niech sobie posiedzi na kafe... przeciez tu se mozna tylurzeczy dowiedzieć... zaraz dorwie chirurga i sama go zoperuje..spokojnie ludziska...autorka sobi eporadzi...

ja ten przypadek z sepsą znam z życia:(...facet byl na wyjezdzie, mial 30lat i dostal gorączki, bardzo wysokie zabrali go do szpitala a na drugi dzień już nie żył, zdrowy facet, tylko nagle organizm osłabł, skąś chwycił tę sepsę )juz nie pytałam skąd)i po nim :(

cały czas ma dreszcze, właśnie mu mierzyłam ciśnienie wyszło 70/50 moze to od cisnienia bo dzis taka pogoda?

Gość dobij go
po co ma się męczyć z taką pustą dziewczyną!!!!!!!!!!