Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyjyujyu

ZOBACZCIE JAK POWINNY WYGLĄDAC PIERSI KOBIECE!WASZE NIGDY NIE BĘDĄ TAKIE..

Polecane posty

Gość yuyjyujyu
TY IDIOTKO ZŁAMANA..ZAMKNIJ PYSK.. TY SIEROTO ZJEBANA JA MAM CYCKI IDEALNE A GIN POWIEDZIAL ZE OD TABKLETEK ZAWSZE ROSN Ą BO WSZYSTKIM MYM KOLEZANKOM NA UCZELNI UROSŁY OD TEGO ..WIEC NIE SPIERAJ SIE..

Gość o co wam chodzi
sprawdzalas wszystkim na uczelni?!?!!? ło matko

Gość skad sie biora tacy ludzie

Gość o co wam chodzi
chyba tylko i wylacznie to na uczelni robisz... nic wiecej... prawda? ale przeciez jestes idealna wiec po co ci dodatkowe walory....

Gość to jestesmy kwita
no co tym i napewno po tabsach nie urosly tylko po dzieciach, wiesz zachodzi sie w ciaze, zeby cycki urosly o conajmniej dwa rozmiary, sama tak pisalas w poprzednim topicu, wiec teraz sie nie wycofuj. z reszta nikt nie bierze pigulek na porpst cyckow poza toba i twoim ginem. acha i nie ublizaj innym, bo sama nie jestes za madra.

wyslij fote z tymi cycami krowo

Gość dOjNa KroWa
bueheheh

Gość to jestesmy kwita
wlasnie! pokaz nam biednym poleczkom te swoje zajebiste wydupiste cycory, no pokaz niech nam te niedomyte szczeki opadna. dawaj!

Gość dOjNa KroWa
ależ w obiektywie się ni pomieszczą biedaczki..... ale tam.... tu sie upchnie tu sie przycisnie i sie uda, nie? dawaj!!

Gość to jestesmy kwita
wytnie sie te brodawy na 7cm i moze sie zmieszcza;D

Gość dOjNa KroWa
:D:D ależ to różowe brodawy!! nie może się obejść BEZ!!

chyba poszla na Przybylska cholera a ja mam tylko B powinnam popełnić samobójstwo

Gość to jestesmy kwita
da chlopu do potrzymania na chwile w koncu tylko przez nie z nia jest;]

Gość dOjNa KroWa
trzeba bedzie z wiekszej odleglosci... ale to moga wydac sie autorce za male i co?? zalamie sie kobieta ze jest malo idealna....

Gość to jestesmy kwita
ja mam c i nie zamierzam z tego powodu cierpiec. wiesz ile taka bzdziagwa musi sie nadzwigac?

nie bede mogla po tym wszystkim normalnie żyć, daj numer do tego gina może mi coś poradzi. POmocy mam za małe cycki!!!!!!!!

Gość dOjNa KroWa
moze jej facet tez ma takie cyce?! w koncu ona tylko dla cyckow zyje, o cyckach mysli i wszedzie je widzi wiec bym sie nie zdziwila:P

pewnie ciągnie je po ziemi :)

Gość dOjNa KroWa
skad sie biora tacy ludzie nie martw sie... jak zajdziesz w ciaze to urosna ci... nawet o 2 rozmiary!!

Gość to jestesmy kwita
jezu jak ja zaobacze na glownej stronie jeszcze jakis jej topic to nie wytrzymam aahahahahah..ciekawe ile ma naprawde lat, bo 27 to nawet wbrew wlasnej woli sie jakas inteligencje nabywa..

Gość dOjNa KroWa
cycki przeslaniaja jej caly swiat wiec nic w zyciu kobita nie widziala wiec nie ma o niczym pojecia... w szkole zaslanialy jej ksiazki... biedaczka

dzieki za pocieszenie, tyle ze ja juz jestem po ciazy. O ja biedna !!! Koleżanka cycolina opusciła nas, miło było ale sie skonczylo :)

Gość *Dominika*
tyyy cycolina... weź przyznaj sie że po prostu zazdroscisz. ja mam rozmiar c a ty masz E i pewnie masz takie dojce ze obijają ci się miedzy kolanami. a mleko ściagają ci w oborze bo tylko taki rozmiar ci pasuje, nie mowiąc juz o staniku i o tym ze potrafisz sobie cycki przez ramie przerzucic;) weż wytrzeźwiej i przestań pisac takie głupoty, chyba ze juz taka jestes bo przez cycki to ci krew do mozgu nei doplywa

Gość lola**
i ty mowisz ze masz 7cm suteczki?? to sa SUTCTWA wielgachne!!!!

Gość o dzisys. .
hahah niezle poszedl temacik.. ale panna sie wycoafla... 27 lat rozowe 7 cm sutki hahahaha ja mam 25 dojna krowo i co?? i po 2 dzieci mam ladne cycuszki bo zawsze mialam C i nie dalam im zwisac mam znajoma co ma E i biedna musi spac w staniku bo w nocy dusi sie wlasnym biustem i przyciska go cialem co jej sprawia bol...wiec nie mow ze mamy ci zazdroscic bo ona nawet w doborze stanika ma problem a my nie :P swoja droga fajna prowokacja :P

Gość aduśka
Ludzie ale się uśmiałam czytając ten topik. Autorkę zaliczyłabym do największej idiotki na forum. Kobieto idz sie lecz, ale na głowę bo masz obsesję na punkcie swoich cycek.Przecież E to już kalectwo. Gdybym miała wybierać między takimi cyckami wolałabym już byc całkiem płaska. Nie ma to jak zgrabne, jędrne, dopasowane do figury cycuszki. A swoja drogą ciekawe ile ważysz przy takich cyckach, o tym nic nie wspomniałas,same sutki 7 cm muszą ważyć ze 2 kg. HHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaahaha!!!!!!!!!!!!!!!!! świetny topik na poprawienie humoru! I jeszcze jedno zamiast cyckami radze wziąść do ręki słownik i zajac się ortografią!!! Pa CYCKOMANIACZKO!

Gość 70B cudne i piękne a nie wymio
Nigdy bym nie chciala takich piersi jak ma Renia, dramat ...