Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emkaaaaaaaaaaaa

Praca sezonowa nad morzem

Polecane posty

Gość Emkaaaaaaaaaaaa

hejka mam pytanie glównie dla osób mieszkających w miejscowasciach nadmorskich(ale nie tylko do nich) Powiedzcie mi jak jest z sezonowa praca nad morzem? latwo znalez i czy jest duzo ofert? Szukałam w necie ale jakosc wszystko bylo juz nie aktualne :( Chcialabym popracowac nad morze ale tAKZE MOC POZWIEDZAC:))))))))) pRZYZNAM SIE _ NIGDY NIE BYLAM NAD POLSKIM MORZEM:)( mam 20latek i jestem po maturce _ jak macie jakies aktualne wiadomosci to piszcie PLISSSSSSSSSSSSS

Gość noo to juz trochę pózno

Gość Emkaaaaaaaaaaaa
co juz wszystko pozajmowane????:(

Gość no to
raczej alb praca albo zwiedzanie. Jak jest sezon to siedzisz w pracy po kilkanaście godzi i na plażę nawet nie wyjdziesz, bo po pracy będziesz padać z nóg. Ofert widziałam bardzo dużo jeszcze tydzień temu. Wiszą kartki na sklepach, barach, restauracjach, w mniejszych i większych miejscowościach. Ale to ciężki chleb ;)

Myślę, że znajdziesz pracę bez problemu. Przyjeżdżaj mało ryzykujesz. Proponuję Mielno. Jeżeli nie bedzie pracy w Mielnie w co wątpię to w pobliżu są inne miejscowości i z pewnością coś znajdziesz.

Gość Emkaaaaaaaaaaaa
to proponujecie jechac tak w ciemno ????? myślicie ze cos znajde!!!! A zwiedzanie to po pracy :PPPPPP

Gość oj jesteś jeszcze bardzo
naiwna, skoro sądzisz, ze po pracy będziesz miała jeszcze na cokolwiek checi.. ja gdy pracowałam jako pokojówka, to przez miesiac morza nie widziałam, a pensjonat był praktycznie przy plaży... sezon już sie zaczął, więc teoretycznie wszystko juz pozajmowane, bo ludzie już w kwietniu załatwiają sobie pracę nad morzem, ale możesz zaryzykować i jechać.. przynajmniej się opalisz i morze w końcu zobaczysz. mozliwe, że ktoś zrezygnował z jakiejs pracy i zwolniło się meijsce, ale musisz sie liczyc z tym, ze z fajnej pracy ludzie raczej nei rezygnują, więc zostanie ci tylko ta najcięższa i najmniej płatna robota, np sprzedawanie jagodzianek na plaży... ale zaryzykuj, zawsze to jakieś nowe doświadczenie.

Gość Emkaaaaaaaaaaaa
no coż w kwietniu nie myslalam o pracy tylko o maturce:PPPPP

Gość wow......gsjj
hej...wybieram sie nad morze w przyszlym tygodniu,tak w ciemno...czy uda mi sie znalezc wolne miejsca?

Gość wow......gsjj
????

Gość kropelka rooosy
ludzie maja racje labo zwiedzanie albo praca, rok temu bylam nad morze w polowie lipca bylo duzo ofert pracy, ludzie u ktorych mieszkalimy mowili ze ich syn zatrudnial kilka osob w sklepie spozywczym praca od 6-24 co drugi dzien, a w knajpach od 10 do 23 codziennie

Gość krzysztof kris
PROSZE WSZYSTKICH STRZEC SIĘ PRACY A JAK KTOŚ RYZYKUJE NIECH PYTA 1000 RAZY

Gość krzysztof kris
I postanawiam wytoczyć walkę z nieuczciwością

Gość krzysztof kris
Mój meil to KRZYSIEK505@VP.PL proszę o listy odpisze i doradzę każdemu co ma robić gdy chce ryzykować pracą nad morzem

Gość krzysztof kris
tak na marginesie jestem normalny i uczciwy a na sezonach straciłem szacując na dziś jakieś 4000zł przez naiwność gdy już murzyn zrobi swoje niszczą insekta bo jest niepotrzebny

Gość krzysztof kris
jeżeli ktoś został oszukany przez pracodawce nadmorskiego proszę o kontakt na meila KRZYSIEK505@VP.PL

Gość KarolinaWW
To ja chyba bardziej nastawiłabym sie na jakąś prace, która można wykonywać w każdej części naszego kraju. Zastanawiałam się co teraz możemy wykonywać i dzisiaj trafiłam tutaj http://praca.gratka.pl/poradnik/ na artykuł dotyczący pracy sezonowej. Rozwiązań jest wiele, teraz warto pomyślec o tym by zostać świętym Mikołajem, sporo ludzi ich szuka

Gość Nataszka33
Szukaj pracy w jakichś budkach/barach. Ja pracowałam tak cały sezon, tylko nie nad morzem, a w naszej stolicy, przy okazji też sobie sporo pozwiedzałam ;-) takie prace się opłacają, bo przez sezon można nieźle zarobić, mi się udało, a przy okazji trafiłam na fajnego i wyrozumiałego szefa. A sprzedawałam lody w lodziarni Limoni. Trzymam kciuki, że też znajdziesz coś fajnego :)

Gość ElizaPe
Pracowalam nad morzem w wakacje kilka lat temu i mile tego nie wspominam. Obiecalam sobie, ze na pewno nie wroce do takiej pracy. Dwa lata temu znowu szukalam pracy na wakacje, tym razem trafilo na sortowanie odziezy w Niemczech z tml professional. Praca jest legalna a co do zarobkow to nie ma co porownywac. W czerwcu pewnie znowu wyjade, juz trzeci raz.

Gość Dragomirek24
Nad morzem jest bardzo dużo ofert pracy podczas wakacji i nawet dobrze płacą, tylko trzeba pamiętać że pracy będzie od groma, więc nie można się nastawiać na siedzenie. Warto poszukać w agencjach pracy tymczasowej. Proszę na ten temat poczytać http://conversband.pl/2017/02/16/praca-na-wakacje-a-agencja-pracy/

Gość Luizka2
Moja praca nad moze skonczyla sie po dwoch dniach 15h roboty w upale za 8 zl na h. Smiech... Z kuzynka wyjedzam teraz do niemiec przez tml professional, to bedzie moj pierwszy raz, ale ona juz kilka razy byla i twierdzi, ze warto. Trzymajcie kciuki :)

Gość gość
cóż, zależy jak się trafi. Jak dla mnie praca nad morzem to super opcja, bo w wolnym czasie jesteś na wakacjach, a samych ofert pracy jest sporo. Wiadomo, ze szukają pracowników głównie do restauracji, smażalni ryb, klubów itp. Stawki godzinowe raczej nie są szałowe, ale w ogólnym rozrachunku razem z napiwkami wychodzi się na tym nie najgorzej, tak jak to tutaj opisano http://pomorskie-praca.pl/praca-sezonowa-w-jastarni/. A poza pracą w gastro, można tez zająć się handlem pamiątkami.