Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNNNiiia

dziewice - nie dziwiece

Polecane posty

Gość aNNNiiia
Ja tak samo.. kiedys zawsze sobie powtarzalam że po slubie że nie popełnie błądu.. że będę zyc zgodnie z wiara katolicka.. ale zlamałam ja i co popełniłam grzech? Nie... mam 19 lat.. młoda jestem.. z chlopakiem jestesmy juz 3 lata.. on 23 .. zyje nam się naprawde dobrze.. rozumiemy się prawie we wszytskim.. to jego pokochalam.. on wypełnił moją duszę. Miałam wtedy 17 lat.. nie nalegał.. czekał.. samo wyszło.. i bdb się stalo :) a k*rwa nie jestem tak samo moja kolezanka.. przezyla to w bardzo podobnych okolicznościach :)

Gość aNNNiiia
-> do ania : odezwałaś się krytykując.. bo przezyłam to z facetem z którym jeste sdo dzisiaj.. nie zdradzam go nie szukam przygód.. nie patrze innym facetom w oczy.. kocham jego i wiem że tylko z nim będę dzieliła swoją miłość do końca zycia a ty poporstu zazdrościsz..

Gość aNNNiiia
-> zamaskowana mścicielka.. czas pokaże ja głęboko wierzę w nasza miłośc.. w słowo JA + ON = MY .. naprawdę myślę już majać ledwo 19 lat.. o przyszłości z nim o rodzinie o szczeciu.. i o tym co do dzisiaj nas łączy.. i by połączyło do końca zycia i o jeden dzień dłużej.. kochamy się...

Gość do aniiia
i na dodatek glupia, bo nic a nic nie zrozumialas. skoro ty sie tak zapierasz, ze pomimo tego, ze on jest pierwszy, nie zdradzisz bo wierzysz, tak samo moze to czynic mezczyzna = prawiczek, nie wiem czy wiesz, ale faceci to tez lubie i maja wlasnie te przewaga nad instynktem....i tez potrafia kochac debilko.

Gość tylko jedna litera
Jesteśmy w jednym wieku zamaskowana mścicielka.

Gość aNNNiiia
a prostytutką nie jestem... nie stoją pod latarniami.. nie lajdacze się po nocach tylko... spie spokojnie .. myśląc o nim... tylko o nim.. Nie zdradzam... Nie szukam przygód.. Nie przezyłam tego wczesniej z innym facetem.. tylko z nim tylko on.. WIĘC NIE NAZYWAJ MNIE PORSTYTUTKĄ -> do aniia

Gość znam dziewczyne
ktora pod wplywem takich opinii oszukala swojego chlopaka (obecnie juz meza), ze jest dziewica. I co wy na to? Taka "dziewica" jest lepsza, niz dziewczyna, ktora kiedys zrobila to z kims, z kim planowala zycie?

Gość aNNNiiia
hehee -> do ania

Gość tylko jedna litera
"...znam dziewczyne ktora pod wplywem takich opinii oszukala swojego chlopaka (obecnie juz meza), ze jest dziewica..." Jak go oszukała ? Wmówiła mu ? To chyba zbyt dobrze się nie znali. Wydaje mi się że jak ktoś dobrze obserwuje partnera to ciężko go oszukać w tych sprawach.

Gość aNNNiiia
-> do aniia - zazdrościsz uczucia.. zazdrościsz wszystkiego.. nie rozrózniesz kilku spraw.. słów.. nie wyzywaj zastanów się nad swoimi wypowiedziami. Jestes w błędzie.. Ja nie zdradzam ja nie szyukam przygód.. on przede mna mial inna i co z tego? Skresliłam go NIE? Pokochałam.. i dziękuję Bogu za to że mi go dał..

Gość popieram aNNNiiia
bardzo mądrze piszesz i nie przejmuj sie durnymi wypowiedziami. Znam wiele dziewczyn które oszukały swoich facetów, że są dziewicami.. kłamały im w żywe oczy. Dobrze że Twoja koleżanka jest szczera że mówi prawdę. Znajdzie się taki co ją doceni i będzie dobrze. A Tobie Aniu życzę wszytskiego dobrego. Cieszę sie Twoim szcześciem. Ja mając 18 lat straciłam dziewictwo z facetem który miał być moim mężem.. Teraz mam 26 lat.. całkiem inny człowiek istnieje w moim życiu. Gdy mu powiedziałam że nie jestem już dziewicą cieszył się, że nie ukrywam tego przed nim, że mówię prawdę. On był prawiczkiem. Jesteśmy szczęśliwi. Tobie życzę tego samego. Jesteś jeszcze bardzo młoda, ale jestes już z nim 3 lata więc istnieje nadzieja że będziecie już zawsze razem:) Powodzenia i pozdrów koleżanke :)

Gość tylko jedna litera
Mam pytanie do "popieram aNNNiiia": Co na to twój partner kiedy się dowiedział że nie jesteś dziewicą, a on jest ? I Gdyby powiedział: "ty już masz doświadczenia, a ja jeszcze nie, to ja teraz też się trochę podoświadczam z inną kobietą, a potem to już razem będziemy uczciwie budować nasz związek" to czy byś się zgodziła ?

Gość tylko jedna litera
"..Znam wiele dziewczyn które oszukały swoich facetów, że są dziewicami.. kłamały im w żywe oczy..." Nie bały się że po ślubie mąż je wyrzuci (zostawi) ?

Gość popieram aNNNiiia
nie nie zgodziłabym się. A skąd wogle tak "głupie" pytania z twojej strony? Nie na miejscu są te pytania. Mój chłopak powiedział mi tylko jedno wtedy: " Dziekuję za szczerość, akceptuje to" i tyle.

Gość popieram aNNNiiia
najwidocznie sie nie bały

Gość nie dziewica
tylko jedna litera-> ja miałam taka sytuacje moj facet byl prawiczkiem a ja nie bylam dziewica i wiedział o tym doskonale i nigdy nie zdała mi tak idiotycznego pytania jak :ty już masz doświadczenia, a ja jeszcze nie, to ja teraz też się trochę podoświadczam z inną kobietą, a potem to już razem będziemy uczciwie budować nasz związek" nie liczyła sie moja przeszłosć tylko to co bylo obenie

Gość aNNNiiia
-> Popieram aN... no to nie jestem sama :) no wiadomo w życiu sie róznie układa.. :( jednak ja mocno wierze w to że to on będzie moim mężem :):):)

Gość aNNNiiia
jescze jedno propo tego pytania... z kąd ty je wytrzasnołes?? idiotyzm..

Gość tylko jedna litera
Owszem, pewnie bym tak postąpił. Jakoś nie wyobrażam sobie dzielenia życia z osobą która mnie okłamała w tej podstawowej kwestii. Prawdopodobnie straciłbym do niej całkowicie zaufanie. A czy możliwy jest związek bez zaufania ? Nie mozna budować przyszłości bez liczenia się z przeszłością.

Gość popieram aNNNiiia
szczęscia Ci życzę :) wpadnę tu jutro, lecę do męża poglądać tv a potem spać. Dobranoc.

Gość tylko jedna litera
Ktoś tu jeszcze napisał "czy wszystko musi być po równo ?" Skoro tak to czemu takie pretensje że mężczyźni sobie "używają świata", a na zony chcą dziewice ? Czy wszystko musi być po równo ? :P

Gość nie dziewica
cos mi sie wydaje ze "tylko jedna litera" jest dosc młoda osoba i mało wie o zyciu albo i mało przeszła, chyba nie wie co go jeszcze w zyciu moze czekac lub czeka 🖐️

Gość mirella123
co wy gadacie. ja chcialam poczekac az do slubu. czekalam, slub byl zaplanowany i wszytko cacy. moj facet ciagle prawil jak to pieknie nam razem bedzie, ze bedziemy dla siebie pierwsi. tak kurwa, mowil, ze jest prawiczkiem. i ze on by z niedziewica nie mogll byc bo ona jest zuzyta a on jest nieruszany i w ogole. az tu nagle dwa miesiace przed slubem oznajmil mi, ze na 18tke kumple wynajeli mu pania do towarzystwa to co mial nie skorzystac. potem skorzystal jeszcze na wieczorze kawalerskim. i jeszcze na imprezie u kumpla trafila sie jakas chetna "szmata" jak ja okreslil. nie to co ja. i wiecie co? poszulam sie kurewsko oszukana. pogonilam taniego szmaciarza, brudasa pierdolonego. slub odwolalam i teraz sobie zycia pouzywam z facetami, poprobuje. a co bede czekac na tego jedynego. faceci nie czekaja, zdobywaja doswiadczenie. seks podobno jest przyjmny wiec nie bede sie umartwiac.