Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIKA34

CO WYBRAC ??KASE DOBROBYT I SAMOTNOSC CZY POWROT DO KRAJU I BLISKICH??

Polecane posty

Gość aNNNiiia
powrot do kraju i bliskich... pieniądze ci szczescia nie dadza...

Gość baniaaa
ja jestem niedlugo w UK zaproponowali mi mozliwosc pracy na stale jak sie postaram i zrozumie cala obsluge i dzialanie programu bo byla by to praca w laboratorium gdzie dopuszcza sie produkty do produkcji,podwyzka i inne...ale jak moja dziewczyna tu nie przyjedzie to nie mam zamiaru tu za dlugo siedziec wole za tysiac zl sie z nia w kraju meczyc ale miac wszystkich....to kazdego indywidualna sprawa tez rozmawialem wczoraj z chlopakiem ktory wrocil z urlopu w polsce powiedzial ze wiecej nie jedzie wszyscy w pracy nikt nie mial czasu dla niego... ci ktorzy uciekli przed problemami nie maja do czego nie wracaja najgorzej jak ktos jedzie sobie zarobic wiecej pieniedzy i mu sie uklada zaczyna sie zastanawiac, nie napisal bym na forum takiego tematu bo uwazam ze to jest bardzo indywidualny temat,ja osobiscie sam tu nie zostane a wiem ze moja najdrozsza nie bardzo by chciala wyjechac i popieam ja jak najbardziej wiec kwestia 6-11miesiecy i wracam do kraju,moze pozniej razem przyjedziemy ale mamy zamiar miec dzieci zalozyc rodzine wtedy zostaniemy w kraju pozdrawiam arti 24

Gość tez emigrantka
A ja znalazlam tu milosc swojego zycia i juz nie mysle o powrocie glowa do gory! :)

Gość kwiatek na lace
tam sobie znajdz faceta! przeciez nie musisz wybierac. mozesz miec i to i to.

Gość Łentmorth Łiller
A moze ona poszukuje nie faceta, ale kobiety. Przeciez obecnie jest moda na wspolzycie z partnerem/ka tej samej plci.

Gość to zależy co jest dla ciebie
ważniejsze...........