Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra wielka

moj facet wyjechal sluzbowo i ...

Polecane posty

Rossi nie denerwuj mnie, bo na innym topiku humor widziałam napisany przez Ciebie, przez \"ch\". Zajmij się najpierw swoimi nieco bardziej rażącymi błędami ortograficznymi, a innym ludziom daj spokój.Milłego dnia:)

Gość mały smutasek
Chodzi mi o to czy jest na 100% pewna, że ją okłamał. Chociaż pewnie ja na jej miejscu bym się tak samo wkur.....a. Szkoda mi jej:-(

Gość jajajjajajajajajaja
napewno cie zdradza. wyjechal z jakąś dupą gdzieś i ją dyma! a ciebie wpuścił w kanał, myślał ze sie nei zorientujesz , ale będzie miał suprajs po powrocie

Gość no i co wrócił czy nie

Gość jestem ciekawa
jak to sie skonczylo ?

Gość nooooo i jak
wrocil?????????

Gość prowokacyjny byl ten topic
to byla tylko prowokacja a wy znow daliscie sie nabrac!! hahahahahahahahahahaah

Gość upupuup
upupup

Gość bossska
wrócił??

Gość przecież pisałaze się pakuje
może tam gdzie poszła nie ma netu...jak się nie odzywa to już pewnie zostawiła dziada :O

Gość upupuupu
upupuuppu

Gość córka faraona
gdyby to była prowokacja to pewnie autorka systematycznie streszczałaby co się dzieje, a wygląda na to, że to jest prawda - wylała swoje żale, napisała co ją boli a teraz zajęła się sobą, chorą niedosżłą teściową i własnym życiem

Gość upupupu
upupupu

Gość aleksandra wielka
heh, napisze w skrocie bo widze ze to topik odyzl. oczywiscie, ze mnie zdradzal. najpierw mowil, ze nie nigdy, jakby mogl, tylko ja, przeciez slub. a potem na moja komorke zadzwonila ona. powiedziala, ze zawsze jak jedzie w delegacje to sie z nim spotyka, ze bedzie miala z nim dziecko i ze on mi pewnie tego nie powie. ciezki szok. dzien pozniej odbyl sie pogrzb niedoszlej tesiowej. dobrze, ze sie biedaczka nie dowiedziala, ze odwolalam slub. nie chce zyc z kretaczem. kiedy w koncu zapytalam o ta kobiete powiedzial, ze to kurwa, ktora chce go zlapac na dziecko a on jest ze mna szczesliwy. a tak w ogole to histeryzuje, bo on jak mnie nie widzi tydzien to bardzo teskni i musi sobie ulzyc. nosz kurwa jego mac. powiedzialm, zeby raz sie zachowal jak facet skoro to jego dziecko i je uznal. serce mnie boli zesmutku ale trzeba byc twardym. przepraszam, ze tak chaotycznie ale rozumiecie ... powiem jedno ku przestrodze. faceto nie mozna zbytnio ufac i trzeba zawsze kontolowac.

uuuuuu ... no to ladnie ... dobrze ze dowiedzialas sie o tym przed slubem...a nie po

Gość ja p....
.. ładne kwiatki. Współczucia, ale faktycznia najlepsza dewiza to UFAJ I KONTROLUJ , tylko cholera nie ma dewizy na to co zrobić jak skontrolujesz i okaze się ze jakaś szuja zmarnowała Ci lata zycia :(

Gość aleksandra wielka
najlepiej definitywnie zakonczyc taki zwiazek. przed slubem, czy po slubie, z dziecmi czy bez - nie ma co ciagnac zycia z oszustem. faceci maja to do siebie, ze mowia, ze zdrada fizyczna nic nie znaczy, ze musial sie wyzyc, ulzyc sobie i w ogole. ale malo ktory zgodzi sie na dziewczyne, ktora nie jest dziewica, a zdrady fizycznej kobiecie tez nie przepuszcza. ja jakos nie moge wybraczyc, ze moczyl swojego fiuta w innej. facet to nie zwierze i ma mozg, ktory kontroluje jego zachianki i potrzeby. skoro chcial sie zabawic z inna to prosze bardzo. droga wolna. wiem, ze to wyglada jakbym byla zimna i wyprana z uczuc. ale staram sie tlumaczyc sobie, ze dobrze robie. gdyby mojej przyjaciolce sie przydarzyla taka sytuacja to mowilabym to samo. zostaw, rzuc, odwolaj slub bo jak oszukiwal tyle razy to po slubie nic sie nie zminic. a latwiej odwolac slub niz sie potem rozwodzic sie. pozatym zrobil dziecko innej. sama zdrade moze jakos bym wybaczyla ale nie dziecko. a to i to zdrade moglabym wybaczyc wylancznie po slubie i to jednorazowa a nie takie cos. dziecko musi miec ojca wiec nie bede z dzieckiem rywalizowac. niech idzie do tej innej. a wiecie co jest najgorsze? ze czekalam z seksme do slubu :/ powiedzial, ze to dlatego, ze mu nie dalam musial isc do innej.

Gość tak se myślę że
Opadła mi szczęka . Szczerze współczuję

Gość Aleksandro
jesteś naprawdę Wielka.... a rozum masz na właściwym miejscu

Gość upupupupu
upupupupu

Gość taka se jedna
współczuję jej z calego serca, co za drań

Gość aleksandra wielka
co tu napisac ciekawego. zyje. pracuje. odwoluje fotografa sale ... szczescie w nieszczesciu - moja kolezanka wpadla i organizuje slub na szybko wiec odstapilam jej sale i to wszytko. przynajmniej kasa nie przepadnie. moj byly byl u mnie wczoraj po swoje rzeczy. uslyszalam, ze jestem histeryczka. utoerdza mnie to w przekonaniu ze dobrze robie. w kocnu i tak ma dziecko z inna. jakos nie wyobrazam sobie, ze jedzilby co tydzien do wlasnego dziecka na drugi koniec polski. i przy okazji ruchal mamusie, bo ona taka biedna samotna i cos jej sie tez od zycia nalezy bo z bahorem tez pewnie by jej nikt nie zechcial. takie zycie. wez tu jednak ufaj facetom. mam takie pytanie do facetow. dlaczego chcecie na zone dziewice, ona czeka a wy w tym czasie ruchacie inna. jak zwierzaki. dlaczego robicie to dziewczynom? cale szczescie, ze nie poszlam z tym kutasem do lozka ale gdybym ... uslyszalabym, ze sie zeszmacilam. i co? a wy mozecie?