Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikika

kolczyk w nosie

Polecane posty

Gość kikika

Co sadzicie o kolczyku w nosie?? chce sobie zrobic, ale nie wiem w ktorej dziurce??? i jak powinna go przebijac kosmetyczka igla czy pistoletem??

Gość kikika
jakie inni mają na ten temat zdanie i rady???

ja mam kolczyk już od 7 lat (mam 24 teraz).malutki,delikatny,fajnie wyglada :-) juz się przyzwyczaiłam.nigdy nie miałam żadnych problemów :-) Przekuwałam u kosmetyczki pistoletem,nic nie bolało,nie ropiało - zero problemów :-)

najpierw miałam w lewej dziurce,ale krótko po przekłuciu poszłam do kosmetyczki (oczyszczanie,maseczki itp),kolczyk zdjełam (nikt mi nie powiedział,że na początku nie powinno się zdejmować...).Po wizycie (jakieś 2h) SZOK próbuje włożyć kolczyk,ale nie idzie - dziurka zarosła :-( Po pewnym czasie poszłam znów przekłuć,tym razem lewa strona i już nie zdejmowałam :-) po pierwszej dziurce nawet nie ma śladu :-)

ja mam ale to pamiatka za czasow nastolatki znudzil mi sie wiec nie nisze ale dziurka pozostala :(

ja już tak przyzwyczaiłam się do mojego diamenciku w nosku,że nie wyobrażam sobie,żebym go ściagneła

Gość Kolczykowa___
ja mam w prawej dziurce, bo ja to wszytsko lubię na prawo;) przebijała kosmetyczna pistoletem, znieczulenie miejscowe, nie bolało, a naprawdę jestem panikarą. Dała mi płyn do przemywania, szybko sie zagoiło, nie było najmniejszych problemów :)przez pierwsze kilka dni nie wyjmować na dłużej niż dosłownie parę minut, przez pierwsze pół roku nie wyciągać na dłużej niż doba. Koszt 80 zł

Gość kikika
Kolczykowa_ A bardzo spuchłaś, ropiało itp??

Gość 24456
Zajrzyj na wildcat.pl

nic nie puchnie,nic nie ropieje!!Wiem bo sama przekłuwałam 2 razy.Moje 2 koleżanki też nie miały problemów

Gość Kolczykowa__
nic nie puchnie, nic nie ropieje, jest good. Na drugi dzien tylko bolalo jak robilam "zajaczka", ale tylko jeden dzien. Spokojnie sie spi, aczkolwiek ja mialam schizy i w nocy sprawdzalam czy jest:P przerazilo mnie tylko to, ze kolczyk ktorym mi przebijala byl zdecydowanie gruuubszy i dluuzszy od tego jakie mozna kupic w sklepie.

Gość powodzenia w smarkaniu

Gość malutenka2
wszystko ok- nie boli,nie puchnie,nie ropieje.podczas kataru też nie przeszkadza :-) spokojnie możesz robić!!

Gość Kolczykowa__
smarkac mozna na luzaka, przeciez ta kuleczka ktora zakancza kolczyk jest od srodka przy samym skrzydelku nosa. Przed przekluciem tez panikowalam, ze bedzie niewygodnie nos wycierac...naprawde nie ma problemu...nawet mozna bez obaw sobie podlubac heee

Gość sticky-vicki
sama mam kolczyk od wielu lat :-) nie boli,nie ropieje itp :-) jestem zadowolona.juz się przyzwyczaiłam i w niczym mi nie przeszkadza.

ja nie mam kolczyka z kuleczka,tylko zwykły tzn bez kulki i zakrętki.nie mam zakretki,bo mi nie potrzebna-kolczyk nie wylatuje :-)

Gość Kolczykowa__
ja wlasnie zawsze z kuleczka biore, bo mam obawy ze mi wyleci jak zaczne nosem krecic albo jak bede sie calowala ze swoim. Widzialam jeszcze kolczyki ze zgieciem w ksztalcie litery L, ale wole kuleczke:)

ja kiedys próbowałam z kuleczką,ale poprostu nie umiałam włożyć!!!!!mi kolczyk nie wylatuje,nawet podczas sexu czy całowania,wiec ok

Gość Kolczykowa__
hihi, podczas sexu to mi kiedys wypadla....guma z ust i wplatala sie we wlosy mezczyzny...haha..jaja jak berety:PP

Gość Kolczykowa__
ojj...na 100% są dostępne...widziłam w jakimś markecie, moze Champion

dzięki poszukam :-) cos mnie na czekoladowe zapachy natkneło :-) wreście wakacje!!musze się pochwalić w zeszły czwartek obroniłam się i jestem już magistrem inżynierem,a teraz 3 miesiące wakacji :-)

Gość kikika
to gratulacje :)

Gość kikika
jak jest z dziurką - zostaje ślad? czy zarasta?? a w szkole - liceum jak nauczyciele na to patrzą??