Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sobie strzele w leb

JAK USTAWIC W WORDZIE SPIS TRESCI? ZALAMKA

Polecane posty

Gość wykropkoj
sprobuj mi wyslac tez mam 2007 aliku@o2.pl

nie wpisuj zadnego kodu tylko dalej wielbiciel. z tej zlosci nawet moje 70 b sie trzesa, uuuuuuuuuuuuuuuuu zobacze w arial, dzieki.

to przykro mi, że nie mogłam pomoc -przynajmniej sama sie czegos naucze..

Niestety żadna opcja nie działa, wszędzie to samo. Ewentualnie wklej do notatnika i wyślij mi, tak będzie najprościej ;) Tylko podaj wtedy jakie masz marginesy, bo inaczej to kijowo wyjdzie ;)

wkleje w kafe, hugo z tym. gora-3,dol 2, p,l 3 cm.

Einleitung……………………………………………………………………........................1 1.Trauererfahrungen von Monika Müller und Mathias Schnegg in: Unwiederbringlich- Vom Sinn der Trauer- Hilfen bei Verlust und Tod…………………………………………………………………………………………….2 1.1 Trauer als unvermeidbare Erlebnisse in Menschenleben…………………………3 1.2 Trauerebene…………………………………………………………………………......4 2. „Trauer und Abschied“ – eine Trauerbeschreibung von Hilda-Maria Lander und Maria-Regina Zohner Lander und Maria-Regina Zohner…………………………………………………………………………………………5 2.1 Die Trauerphasen……………………………………………………………………….6 3.Traueraspekte von Verena Kast in „Trauern – Phasen und Chancen des psychischen Prozesses“……………………………………………………………………7 4.Chris Paul; „Wie kann ich mit meiner Trauer leben?“ – eine Ermutigung für trauernde, ihren eigenen Umgang mit den Gefühlen und Veränderungen ihres Trauerprozesses zu finden………………………………………………………………..8 5.Trauergefühl nach Elisabeth Lukas in „In der Trauer lebt die Liebe weiter“………………………………………………………………………………………..9 6.Trauer- ein widersprüchliche Verständnis in Christentum. Karl- Ernst Apfelbacher in „ Selig die Trauernden- Kulturgeschichtliche Aspekte des Christentums“……………………………………………………………………………….10 7.Stellungnahme zur Trauer in: „Wenn nichts mehr geht- Trauer als Weg“ von Christina Lütgen und Jutta Landwehr. …………………..............................................11 8.Fazit………………………………………………………………………………………..12 9.Literaturliste…………………………………………………………………………….....13

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no teraz to sama nie wiem o co chodzi. wyszla kielbasa z dzemem.

Gość ej................
Zawaliscie wyszlo :)

wyslalam jeszcze raz,ale sie poddaje powoli.

Gość wykropkoj
podaj maila, cos porobilam

acidray@o2.pl

taaaaaaaaaaaaa, nawet maile do mnie nie dochodza cholerka ;)

ale docx to jest dok. worda ? nie wiem co jeszcze moge zrobic.:(

ala- ladnie jest,dziekuje. ale tez krzywo......:( mimo to dzieki za szczere checi. nie ma zadnej opcji zeby to raz porzadnie przeformatowac na jedna opcje? ja wiem,ze kilka razy zmienialam odstepy,czcionke itd,ale kuzwa ..........myslalam,ze word dla blondynek prosty ;)

Gość wykropkoj
kurcze, to dziwne bardzo, u mnie wszystko wyszlo prosto :/ no w takim razie nie wiem... przykro mi, mam nadzieje, ze wielbiciel cos wymysli :)

to wyglada na niby proste owszem,ale jak przylozysz linijke wordowa to widac niedociagniecia.

wielbiciel dziekuje, juz wiecej nie truje dupy. zyczej milych snow.

Poniewaz word moim przyjacielem nie jest ;) ja poszlam na latwizne i zrobilam spis tresci w tabelce, osobna kolumna na numer rozdzialu (inna na numer pod rozdzialu), kolejna na tresc rozdzialu, kolejna na numer strony. POtem wybralam, zeby byla bez koloru i wygladalo super. :)

Gość mariuszh7
Na tej stronce jest łopatologicznie wytlumaczone wszystko krok po kroczku :)

Chcesz sie odwdzieczyć za pomoc, kliknij w baner reklamowy na samym dole stronki z postu powyżej, chyba trafna forma odwdzięczenia się za męki ze spisem treści?