Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnurbarki

PLAGIAT - w jakis posób mogą dojsc do tego?

Polecane posty

Gość gnurbarki
kozanostra normalnie pobudzasz moją nadzieje naprawde 🌻

Gość
próbowałam zmienić temat, ale promotor się nie zgodził, tłumacząc że jest oklepany i on się na tym nie zna :/ powiedział, że w takim razie mogę zmienić promotora, na co oczywiście było za późno :/ masakra :( poza tym, jemu się bardzo spodobał mój temat i można powiedzieć, że wywarł na mnie spory nacisk, żebym nie zmieniła zdania :/ kosmetologia - brzmi fajnie :) ok, powodzenia, idę spać, bo rano jadę po jeden wpis ;) 🖐️

Gość gnurbarki
ja tobie tez powodzenia zycze i nie poddawaj sie! ja zawislem nad olejkiem różanym cholera :o

Gość gnurbarki
o ja pieprze :D wspolczuje!!1 chyba do niego zadzwonie i go opierdziele :P

Gość
a czytałeś, do czego on należy, bla bla, już od tego można się zdołować ;) oki lecem :) 🖐️

Gość gnurbarki
dobranoc🌻

Gość kozanostra
spox, ja oddalam prace doslownie 2 dni temu, wiec sama jeszcze prezywam i mi tez bardzo pomagaly takie dziwne opowiesci w ile to dni mozna napisac prace...prawda jest taka, ze u mnie calkiem sporo ludzi pisalo tym systemem i jakos wiekszych problemow nikt nie mial. naprawde, da sie. ja dziennie pisalam ok. 10 stron, jak robilam analize badan, to w ciagu 1 nocy napisalam 20, ale to byl hardkor...no i duzo wykresow jednak.. kurde, ale sie rozpisalam... w kazdym razie nie poddawac sie, jeszcze nie wszystko stracone, skoro ja zdazylam, to wy tez zdazycie! (tym bardziej, ze literature mialam, tak...tylko i wylcznie w czytelniach :O)

Gość gnurbarki
no wiec mam niecałe 6 stron, dzisiaj znowu jazda do późnego ranka :o

Gość gnurbarki
chcialem napisac tylko, ze dzis sie obronilem:) prace oddalem wczoraj:) wam zycze polamania nog:)