Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sekado

o ktorej chodzisz spac i dlaczego ??? D

Polecane posty

ja chodze spac kolo godziny 4 nad ranem a wy ? Dlaczego ? Bo jestem nocnym markiem :D A wy ? O tej porze kto z was spac nie może ?

Gość eeeellizza
a ja nie moge spac..albo nie chodze spac zatem- czasem przespie sie w ciagu dnia albo chodze spac okolo 5

Gość do ciebiee
jak widac ja jeszcze pisze wiec i nie spie. Chodze spac zazwyczaj miedzy 5 a 6. wstaje pozno bo po 3 :D

Gość eeeellizza
to ja moze tez cos napisze..moze jakis testament bo ta bezsennosc mnie wykonczy :(

Gość do ciebiee
eliza skad jestes? i gdzie przebywasz? ja moglabym z pewnoscia przebywac teraz w USA bo moj zegar biologiczny jest przestawiony na strefe czasowa USA :D

Gość do ciebiee
eliza skad jestes? i gdzie przebywasz? ja moglabym z pewnoscia przebywac teraz w USA bo moj zegar biologiczny jest przestawiony na strefe czasowa USA :D

Gość do ciebiee

Gość eeeellizza
no ja tez moglabym pewnie w usa- ale to chyba sie leczy taka bezsennosc- meczace bardzo...a Ty co piszesz i czy z wlasnej woli ? :)

w sumie cos ucichło :D to w sumie zapytam moze jeszcze raz dlaczego tak dobrze sie wam wieczorami siedzi przed kompami ?? :D

Gość okropność...
a ja chodze ostatnio spać około 11-tej, gdyż z powodu niewyspania człowiek ma paskudną cerę, podkrążone oczy, zmarszczki i ogólnie szybciej się starzeje:P zważcie to, dziewczęta:D

Gość a ja chodze spac
okolo polnocy lub 1 dlatego ze pozno wstaje i wczesnije zasnac nie moge:P a wstaje np. o 10 lub 11:P pewnie gdybym wstawala o 7 czy 8 to bym spac chodzila o 22 czy 23...

masakra ja bym tak nie wytrzymała jak wy! JA KŁADE SIE O TEJ O KTÓREJ W DNIU OSTATNI RAZ WEJDE DO DOMU JESZCZE TYLKO ZERKAM NA FORUM sms do ukochanego myje sie jem ide spaciu=) spie bardo duzo potrafie położyc sie o 21 a wstac na drugi dzien o 17 heh