Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiecie

do dziewczyn,które same rozjasnają wlosy..

Polecane posty

Gość podpowiecie

mam jasne pasemka na włosach jasy brąż,chciałabym je całe rojaśnić w domu,czy jest sens,czy uda mi sie to jaą farbę wybrać?podpowiedzcie proszę..

Gość nie uda ci sie farba

raczej nie wybierz sie do fryzjera on zrobi to ladnie i napewno tka jak bedziesz chciala

Gość sorry powinno byc
wybierz sie do fryzjera on zorbi ci to ladnie chociaz nie tak jak chcialas...

Gość tak.... a powiedz mi jak
-mozna sie nauczyc sztuki wyboru dbrego fryzjera? skad mozesz wiedziec ktory fryjzer zorbi ci tak jak chcesz a nie tak jak nie chcesz?

ja po prostu juz mam w sowim miescie zaufanych i tlyko ich sie trzymma dla mnie to najlesza metoda wybrac jednego lub dwoch i tylko do nich

Gość teoretycznie to moze sie
sie sparwdza,szkoda ze praktycznie nie.... bo jak pojdziesz do jednego zrobi ci nie tak, to nastepnym razem idziesz do innego, znowu ten ci zrobi nie tak itd. ja w swojej miejscowosci bylam u ok.7 roznuch fryzjerow, z jednego bylam bardzo zadowolona ,chociaz wcale nie zrobila mi tak jak chcialam ,al mi pasowalo,jednak wyprowadzila sie....

Gość hejjjjjjjjjjjjjjjj
mozesz przy pomocy kogos ,zrobic to w domu.ale nie farba, najlepszy byłby rozjasniacz ,niepamietam jak sie nazywa ale chyba biondela-kupowany w specjalnym sklepie fryzjerskim(proszek + utleniacz)-ilosc kupujesz w zaleznosci od długosci i gestosci włosów. Potem ewent. płukanka srebrna lub niebieska (pozbawia zółtego odcienia jakby taki powstał) a po ok 2 tyg. mozesz nałozyc farbe z odpowiednim kolorem bląd (i rozjasnic ewentuale odrosty)

Gość Edi100
Ostrożnie z rozjaśniaczami w domu! Rozjaśniacze mają różne oxygenty 6,9,12% i mogą spalić włosy na gumę. Wybieraj te które mają jak najniższy oxygent i kontroluj czas. Jesli masz delikatne włosy, skróć czas o 5 minut i absolutnie nie zakładaj foliowego czepka bo odpadną! Do domowych zabiegów polecam Joannę AVANGARDĘ CONTRAST 03. Tylko uważaj, jak przedobrzysz z szasem, nie odpadną ale zrobią się zielone.Pozdrawiam:)