Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotta***

REKORDY---ile chudłyscie w jakim czasie i na jakiej diecie?

Polecane posty

ja na razie ok 10kg przez okres poł roku z przerwami wazyłam 73 teraz 64 chce ok 60-58, i tak widac teraz zasadnicza roznice, stosuje diete 1000cal (+,-)....i cwicze 3x tyg. moja mam wykupiła sobie diete niskotłuszczowa na stronie www.vitalia.pl i schudła juz 17kg przez ok 5 mies...tez mam zamiar ja kupic bo nie chce powrócic do dawnych nawyków zywieniowych

Gość bidortaa
zakladalam na 8 kilo - schudlam 13 z weight watchers i ustabilizowalam - w ciagu 14 tygodni

10 kg w ciagu 7 miesiecy. Z 62kg na 52 kg przy 172 cm:) praktycznie cala szafa ciuchow wymieniona, szczegolnie dol. Diety brak, to byla zmiana stylu zycia\" MZ plus cwiczenia, na ktore po prostu musze miec czas i juz. PO schudnieciu, no coz trzymam wage juz 5 miesiecy a wlasciwie nadal chudne bo te 52 to juz nie planowane. Zaczelam stabilizowac przy 55, ale nadal chudlam.

sory ale przy takim wzroscie jestes za chuda, to ja przy 166 wazac 55 jakies 3 lata temu wygladałam jak szczapa znac bylo wszystkie kosci ..... ale twoja sprawa

Wszystko zalezy od budowy :) sa trzy typy, do kazdego jest inna tabela, a to i tak tylko usrednienie. Jak powiedzialam, juz sie nie odchudzam, jem normalnie, niczego sobie nie odmawiam ( no czasem moze) -po prostu nowy tryb zycia,inne jedzienie. Uwielbiam cwiczyc, wiec juz po prostu tak jest. Nie zamierzam porzucac cwiczen bo waze 3 kg za malo:) Nie mam problemow ze zdrowiem, jestem wysportowana, tylko niestety mam male cycki ;(

chyba masz racje ja tez cwicze i mam miesnie na mogach widac poprawe ale porownujac mnie do kolezanki ten sam wzrost praktycznie ta sama budowa ona wazy 10kg mniej ....

a ja przy 164 cm ważyłam kiedyś 51 kg i nie wyglądałam wcale jak szczapa... Więc nie generalizujmy:) Mój rekord - 9 kg w dwa miesiące-niestety po kilku miesiącach zaczęłam wracać powoli do wagi sprzed odchudzania (obżarstwo niekontrolowane...)

to jak ja biust 75b nawet chyba mniej coz jak przytyłam ok 10kg 2 lata temu to biust moze min urósł ale niezauwazalnie natomisat przybyło mi uda i brzuch....coz taka nasza natura inny rosnie nam nie

do ja tylko pytam jak t zrobiłas 10 kg w dwa miesiace? co prawda chudnie sie 1 kg na tydzien ale nie zawsze ja przy mojej 1 diecie 1000cal schudłam w 1 mies 5 kg... potem juz byłło gorzej

dziewczynki nie chudnijcie za szybko, pozniej jest problem ze stabilizacja.Liczy sie tryb zycia, nie liczy sie czas, wazne zeby ta wage utrzymac:)

Gość ja 10 kg w 2 tyg
uczylam sie do matury i prawie nic nie jadlam bo nie moglam. pozniej przez wakacje do pazdziernika wrocilo mi tylko 3 kg. a reszta wrocila przez nastepne 2 lata. jakbym sie starala to moze by nic nie wrocilo, ale wtedy sie tym nie przejmowalam i jadlam "normalnie".

Gość kiedys schudlam 20 kg w 4 m-ce
ale przez pierwsze 2 m-ce schudlam chyba z 15 a przez nastepne dwa z tymi 5 kg sie meczylam. pozniej chcialam zrzycic jeszcze 2 ale za cholere sie nie dalo...

dieta 1000-1100 kcal, zamiast białego pieczywa pieczywo chrupkie Wasa, zero słodyczy, sporo warzyw i soku pomidorowego. W ramach diety raz na dwa tygodnie małe frytki bo inaczej bym nie wytrwała;) Do tego aerobik raz w tygodniu (w ramach w-fu) i codziennie spacery z psem. Na początku ok. 1,5 kg tygodniowo chudłam, a potem coraz mniej, ale nie rezygnowałam. Potem przez kilka miesięcy było ok, jadłam w sumie wszystko , ale nie mega porcje:) A potem zaczęłam przesadzać z chipsami, frytkami i kebabami, jakoś mnie waga nie interesowała. Gdybym nie odżywiała się tak niezdrowo, to zapewne nie wróciłoby mi nic ze straconych kilogramów...

to ja sie teraz wazyłam jest 63 a było o zgrozo 73.....wrociłam z rozmowy o prace ...dajcie spokoj paranoja facet miał pretenscje dlaczego konczyłam LO profil plsatyczny a studia reklama....i dlaczego teraz chce byc specjalista ds faktuowania bo o to stanowisko sie ubiegałam....nie interesuje go ze na studiach kier...marketing i zarzadzanie jest mutlum innych kier ekonomicznych ale coz nie wypadało mi sie smiac choc kilka razy sie oburzyłam wali mnie ta robota moga mnie cmoknąć..... najlepsze....kazał mi przyniesc swiadectwo szkoły sredniej dacie wiare...jak ja po studiach to jemu sw szkolne potrzebne, oczyiscie wziełam tylko dyplomy...a ten w sposob psychologoiczny podchodziła dlaczego wybrałam LO plastyuka itd...total chała...mowie wam....wybrałam bo tam było miejce

Gość ktos jeszcze piszcie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moge wywnioskowqac ze mało z was ma aosiągnięcia w chudnieciu ...a moze nikt ?

Ja bym bardzo chciała schudnąć. Mam sporą nadwagę. 162 cm, 80 kg, już zaczęłam mniej jeść to i waga się zmniejszyła. Niestety prowadzę siedzący tryb życia (praca za biurkiem). Macie jakieś propozycję dla mnie? Co powinnam jeść, a czego nie? Jakieś ćwiczonka? Pomóżcie bo już mam dość tego tłuszczu!

ja mam propozycje tez mam prace siedzacą.... moja waga max wynosiła 73kg (przez zime przyty lam ok 10kg)przy 166 nie wygladałam na tłuscioszka ale widac ze mnie przybyło i na brzuchu w nogach ptyłku udach....była zima nie pracowałam to było zimą 2006 roku na wiosne nie mogłam wejsc w połwe spodni....od marca zaczełam chodzic na aerobik przez jakies 3 mies w tym czasie tez zaczełam prace, ale prace konczyłam o 17 i biegiem na aerobik w domu byłam przed 19 i wtedy jadłam kolacje ....moj bład tak nie powinno sie robic podczas cwiczen nic nie zrzuciłam...ani kg-ma. przerwałam fitness na 4-5 mies...potem zaczełam w listopadzie 2006 zaczełam tez inna prace ....i dodatkowo zaczesłam stosowac diete 1000cal...pomogło stosowałam ja ok 5 mies w tym czasie schudłam ok 10 kg przestałam stosowac w marcu 2007 przez 3 miesiace do maja znow wrociłam do wagi 70kg....i od poczatku majaa dieta od nowa fitness 2tyg +dieta 1000cal.... utrzymuje teraz wage 63 kg...ale juz nie cwicze aerobiku sama cwicze w domu 3xtyg poczytałam o hula hop....o skakance to duzo daje mam piekne wcicie w tali, ładne mieśnie nóg piekna firure ...cudny brzuch powaznie a cwicze 700 podskokow skakanka...500 obrotow hula hop... 100 brzuszkow (60 zwykłe...40 na boku po obu stronach na lepsze wciecie w tali) czasem callanetics . wicac ze schudłam spodnie na mnie wiszą...ale dobrze sie czuje i zdrowo odrzywiam mojaa mama kupiła diete na www.vitalia.pl (niskotłuszcowa) przez 5 mies schudła ok 20kg....to dobra dieta a raczej uczy zdrowego trybu zycia, dobra dla osob ktre chca skonczyc kiedys stosowac diete i utrzymac zdrowy tryb zycia bez głodzenia sie poczytaj o tym

Ja na diecie owocowo-warzywnej schudłam 2 kg za 5 dni. I co najważniejsze - zmniejszyła mi się ilość tłuszczu na brzuchu.

Gość monik123
ja tez polecam owocowo- warzywną z dodatkiem chudego nabiału i mięska, sprawdza sie i na trwałe i oczywiście ćwiczonka

8 kg w 2 miesiące, dieta 800-1000 kcal i codzienne ćwiczenia, narazie trzyamam wagę a nawet jeszcze chudnę ;]

matko kochana piszcie wszystkie sie odchudzają ale zadna nic nie schudła czy co , czy wstyd wam o tym mowic

Gość violik
ja chudne 1kg w tydzien:D w 4 miesiace 10kg schudlam NO TAKIE ZDROWE ODCHUDZANIE:D

Gość ShaneW
3,5 mies -22 kg mniej- efekt diety Montignac

Gość ja schudlam ...
8 kg w tydzien ... jak nie chcecie nie wierzcie ... to bylo gdy bylam jeszcze dzieckiem, otylym dzieckiem ... wtedy pierwszy raz w zyciu poszlam z mama do dietetyczki i poraz pierwszy w zyciu zastosowano na mnie diete ;/ Przez tydzien odzywilam sie jak krolik i pilam czerwona herbate ... pamietam jak po tygodniu poszlam do dietetyczki na kontrole ... opieprzyla moja mame, od razu zlecila dodatkowe badania ... oczywiscie wszystko bylo ok ... po tym spadku pozniej normalnie gubilam wage ... 1 kg na tydzien ...

Gość do rattany
gratulacje napisz prosze jakie masz wymiary :)

dooooooooooo--------------> violik ja chudne 1kg w tydzien w 4 miesiace 10kg schudlam NO TAKIE ZDROWE ODCHUDZANIE --------------------------------- napisz jaka to dieta

Gość upp